1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. RONGIDE SÕIDUPLAAN I Alates 11. maist tihendab Elron rongide sõiduplaani
RONGIDE SÕIDUPLAAN I Alates 11. maist tihendab Elron rongide sõiduplaani

RONGIDE SÕIDUPLAAN I Alates 11. maist tihendab Elron rongide sõiduplaani

Reisijate arvu suurenemine rongides toob alates 11. maist tihedama sõiduplaani. Väljumisi lisandub pea kõikidele suundadele.

„Kuigi liikumispiirangud kehtivad endiselt, liigub inimesi praegu juba mõnevõrra rohkem kui näiteks aprilli alguses. Seetõttu ei soovinud me ka eriolukorra lõppu ära oodata ning tihendame sõiduplaani juba alates 11. maist. Rongides on kõige rohkem inimesi just Tallinna ümbruses, seetõttu tihendame praegu ka eelkõige Tallinna linnalähiliikluse sõiduplaane kõikidel suundadel. Päris tavapärast sõiduplaani ei saa veel kahjuks kasutusele võtta, kuna sõitjaid on endiselt u 75% vähem ja selleks meil vahendeid ei jätku,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

„Nendel lõikudel, kus remonttööde tõttu kasutame praegu asendusbusse, jääb senine sõiduplaan valdavalt kehtima. Reisijad reeglina bussidesse ümber istuda ei soovi, mistõttu ei ole sõitjate arv nendes rongides ka eriti palju kasvanud.“

Soovitame jätkuvalt rongipiletid veebist ette osta, samuti palume kõikidel tallinlastel ja teistel kohaliku omavalitsuse soodustuse kasutajatel oma tasuta sõit piletimasinas registreerida.

Sõiduplaanid on leitavad Elroni veebilehelt ja peagi ka ooteplatvormidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Eesti Liinirongid AS on Elron kaubamärgi all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub kiiret, mugavat, turvalist ja keskkonnasõbralikku ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel. 2019. aastal tehti Elroni rongidega ligi 8,3 miljonit sõitu.

Head Uudised GoodNews