1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. RÕÕMSATE LASTE FESTIVAL! Lastefestivalil saab osta ja müüa hobitarbeid ning isevalmistatud kaupa
RÕÕMSATE LASTE FESTIVAL! Lastefestivalil saab osta ja müüa hobitarbeid ning isevalmistatud kaupa

RÕÕMSATE LASTE FESTIVAL! Lastefestivalil saab osta ja müüa hobitarbeid ning isevalmistatud kaupa

rõõmsate laste festival2Sel laupäeval, 23. juulil, Pärnus toimuval Rõõmsate Laste Festivalil on võimalus nii lastel kui ka täiskasvanutel tulla ostma ja müüma oma seisma jäänud spordi-, kunsti-, meisterdamis- või muusikatarbeid. Samuti on kõik ettevõtlikud lapsed ja õpilasfirmad oodatud müüma oma valmistatud asju.

Festivali peakorraldaja Kati Ruubeli sõnul on festivalil loodud eraldi hobitarvete turu ja ettevõtlike laste ala, kuhu iga soovija saab oma müügileti tasuta püsti panna. Ala on avatud kogu päeva jooksul ning müüma saab tulla igal ajal.

„Anname võimaluse igaühele osta, müüa ja vahetada korralikke hobitarbeid – spordivahendeid ja –riideid, kunstitarbeid, meisterdamisvahendeid või muusikariistu. Oma asju võivad tulla müüma kõik pereliikmed. Osalemine on tasuta, lihtsalt otsi meie festivali hobitarvete turu ala üles, võta kaasa oma tekike, kuhu asjad laotada või tekita lausa oma müügiletike ning osale turumelus,“ kutsus Ruubel üles.

Lisaks muudele tegevustele pakutakse kõigile ettevõtlikele lastele võimalust oma müügioskused proovile panna. „Väga oodatud on kõik õpilasfirmad või lihtsalt tegusad lapsed, kes on oma kätega midagi valmistanud või meisterdanud ning sooviksid oma ettevõtlus- ja müügioskusi arendada. Vanemad võivad samuti julgelt abiks olla,“ kinnitas Ruubel.

23. juulil Pärnu Rannapargis toimuv Rõõmsate Laste Festival tutvustab erinevaid perepuhkuse võimalusi, annab ideid, mida perega koos ette võtta, näidatakse vahvaid kodumaiseid laste- ja peretooteid, pakutakse tervislikke ja maitsvaid sööke-jooke ning palju muud huvitavat ja kasulikku kõigile pereliikmetele. Festival on külastajatele tasuta.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews