1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. SAA HÄID ELAMUSI! Cinamoni kinno pääseb ka perepaketiga
SAA HÄID ELAMUSI! Cinamoni kinno pääseb ka perepaketiga

SAA HÄID ELAMUSI! Cinamoni kinno pääseb ka perepaketiga

perepakettKuna kogu perega veedetud aeg on kvaliteetaeg ning kinos linastuvad õpetlikud ja südamlikud perefilmid pakuvad vahvaid emotsioone kõigile, on nüüd nädalalõppudel võimalik osta Cinamoni kinos perepakett, mis pakub mugavalt soodsamaid kinoelamusi ning sellega ühes ka muid boonuseid.

Märtsist alates on Tartu kinos Cinamon uus lisavõimalus mõeldes just suuremate perede kinokülastusele – Cinamoni perepakett. Pakett on mõeldud vähemalt neljaliikmelisele  perele – vanemad ning kuni 16-aastased lapsed – kes soovib üheskoos nädalalõpul kinos Cinamon perefilme nautida. Cinamoni perepakett sisaldab pileteid tervele perele (4 tk), boonusena lisa tasuta parkimistundi Tasku keskuse parkimismajas ning erisoodustusi kogu perele Tartu linna McDonaldsi restoranides. Perepaketi maksumus 4-liikmelise pere puhul on 20 eurot ja kehtib see nii 2D kui 3D perefilmidel. Alates 5-liikmelise pere korral lisandub iga alla 16-aastane laps lapsepileti hinnaga vastavalt Cinamoni kehtivale hinnakirjale.

„Oleme mõelnud pikalt, kuidas teha kinoskäik mugavamaks ka suurematele peredele, kes just nädalalõppudel ühiseid väljundeid otsivad, ning mõtlesime välja lihtsa paketi, mis hoolitseb korraga nii vahva kinoelamuse, parkimise kui hilisema lihtsa toidusoovi eest. Kuna oleme nädalate möödudes täheldanud paketi järele aina kasvavat huvi, on  plaanis lisada veel nii mõnigi boonus, mis võib aidata veel pere ühise ajaveetmise meeldivaks-kasulikuks teha,“ täpsustab kino turundusjuht Ave Annuk perepaketi tagamaid.  Cinamoni perepaketti on võimalik osta nii veebist pileteid soetades kui küsides otse kinokassast. Lisainfot leiad SIIT!

Cinamon on nooruslik ja perekeskne viie saaliga kinokeskus Tartu kesklinnas, kus kino proovib pakkuda filmivalikut ja eriüritusi, mõeldes kõigile. Kino on avatud seitse päeva nädalas.

 

Head Uudised GoodNews