1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. SÄILITAME RAHU JA OLEME TARGAD I Tallinna Perekonnaseisuamet ei võta ajutiselt vastu uusi avaldusi abiellumiseks ja abielu lahutamiseks
SÄILITAME RAHU JA OLEME TARGAD I Tallinna Perekonnaseisuamet ei võta ajutiselt vastu uusi avaldusi abiellumiseks ja abielu lahutamiseks

SÄILITAME RAHU JA OLEME TARGAD I Tallinna Perekonnaseisuamet ei võta ajutiselt vastu uusi avaldusi abiellumiseks ja abielu lahutamiseks

Tallinna Perekonnaseisuamet ei võta ajutiselt vastu uusi avaldusi abiellumiseks ja abielu lahutamiseks.  

Abielu sõlmitakse ainult noorpaari kohalolekul, lubatud ei ole fotograafe ega külalisi. Mitteabielus olevad vanemad saavad perekonnaseisuametis sündi registreerida.

Võimalusel palutakse elanikel kasutada e-teenuseid või esitada avaldus Tallinna Perekonnaseisuametile e-posti või tavaposti teel järgmiste teenuste puhul:

Elukohateate saab esitada läbi iseteeninduse https://www.rahvastikuregister.ee/ või digitaalallkirjastuna (ID-kaart, PIN2) avaldus e-posti teel elukohajärgse linnaosa aadressile. Kui avalduses esineb puudusi, võetakse e-posti teel ühendust. Küsimuste korral võtta ühendust rahvastikutoimingute osakonnaga telefonil 645 7481.

Uue nime andmise avaldus tuleb esitada elektrooniliselt allkirjastatuna, avalduse blankett on leitav siit. Avalduse saab edastada digiallkirjastatult (ID-kaart, PIN2) e-posti teel aadressile perekonnaseisuamet@tallinnlv.ee. Avalduse saatmisel saab kinnituseks automaatvastuse. Kui avalduses esineb puudusi, võetakse e-posti teel ühendust. Uue nime andmine on tähtajatu toiming ja vastusest teavitatakse e-posti teel.

Perekonnasündmuse tõendi väljastamine siin. Avaldusele märkida aadress, kus viibite. See on vajalik selleks, et dokumente väljastatakse ajutiselt esmajärjekorras posti teel. Küsimuste korral võtta ühendust rahvastikutoimingute osakonnaga telefonil 645 7487.

Abieluvõimetõendi väljastamine siin. Abieluvõimetõendi väljastamise osas palume ühendust võtta 64657481. Rahvastikuregistri väljavõtte väljastamine siit. Rahvastikuregistri väljavõtte väljastamise osas võtta ühendust rahvastikutoimingute osakonnaga telefonil 645 7481 või 645 7487.

Isikukoodi andmine siin. Isikukoodi taotlemise osas võtta eelnevalt ühendust 6457 481 või 6457 487.

Avaldused palub perekonnaseisuamet edastada perekonnaseisuamet@tallinnlv.ee.

Head Uudised GoodNews