1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Selgusid Viljandimaa noorsoovaldkonna aasta 2014 tublimad tegijad
Selgusid Viljandimaa noorsoovaldkonna aasta 2014 tublimad tegijad

Selgusid Viljandimaa noorsoovaldkonna aasta 2014 tublimad tegijad

Laureaadid2014_1Täna tunnustati Viljandi Gümnaasiumis toimuval noortefoorumil maakonna tublimaid noorsoovaldkonda panustajaid. Tunnustused andsid üle Viljandi maavanem Erich Palm ja Viljandimaa Omavalistuste Liidu esimees Kalevi Kaur.

Tulemused:

1. Kategooria „Enim silma paistnud noorsootöötaja“ laureaat on Kairi Ong, Viljandimaa Arenduskeskuse Kohalike omavalitsuste konsultant ja noorte ettevõtlikkuse programmide koordinaator

(Nominent: Katrin Kangus)

Laureaadid2014_3

2. Kategooria „Aasta koostöö“ laureaat on: Võhma linn, Imavere vald, Pilistvere kogudus/Kõo vald

(Nominendid: Viljandi Gümnaasiumi vilistlased (Toomas Koitmäe ) ja õpilased (Kris Süld))

3. Kategooria „Aasta noor“ laureaat on Cärolyn Annus

(Nominendid: Karl Martin Kadaja; Kerly Ritval ja Annemai Mutso;  Silver Tõnisson; Tauri Pihlak)

Kõik tunnustamiseks esitatud inimesed ja nende tegevused on olnud väga olulised nii kohalikul kui maakondlikul tasandil noorte huvitegevusele ning –arengule.

Laureaadid2014_5„Esiletõstmist väärivad kõik laureaadid ja nominendid, sest nad on suutnud aasta vältel maakonnas korda saata mitmeid olulisi suuri sündmusi. Tublisid noorsoovaldkonda panustajaid, kes tunnustamist väärivad, on maakonnas loomulikult tunduvalt rohkem ning kindlasti suured tänusõnad neile, kes seda märkasid ja ka taotlused tunnustamiskomisjonile esitasid“ sõnas Viljandi Maavalitsuse noorsootöö peaspetsilist-alaealiste komisjoni sekretär Riina Tootsi.

Viljandi maakonnas on noorsoovaldkonna tublisid tegijaid tunnustatud juba alates 2006.aastast ning selle algatajaks on olnud Viljandimaa Noortekogu. Tunnustust jagati algselt kahes kategoorias: „Tubli noor“ ja „Parim noorsootöötaja“.

Head Uudised GoodNews