1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Soomes tutvustatakse Mardilaadal Lõuna-Eestit
Soomes tutvustatakse Mardilaadal Lõuna-Eestit

Soomes tutvustatakse Mardilaadal Lõuna-Eestit

Soomes tutvustatakse Mardilaadal Lõuna-EestitLõuna-Eesti Turism osaleb Eestit tutvustaval sündmusel Soomes – Mardilaat 2014. Mardilaat toimub 22.-23. novembril Helsingi Kaapelitehdas kultuurikeskuses juba 31. korda. Laat-messil tutvustatakse peamiselt Eesti kultuuri, müüakse käsitööd ja toitu ning tutvustatakse vaatamisväärsusi ja Eestis puhkamise võimalusi. Mardilaat on Soome-Eesti kultuurisuhteid edendava Tuglase Seltsi igasügisene suursündmus juba aastast 1983. Seekordse Mardilaada tähelepanu keskmes on Viljandimaa.

Messi turismiringis tutvustavad Lõuna-Eestit ühiselt SA Lõuna-Eesti Turism, SA Tartumaa Turism, Peipsimaa Turism ja Kubija Hotell-loodusspaa.

Kogupereüritusel, kuhu oodatakse üle 15 000 külastaja, tutvustavad Eestit kui turismimaad, eesti toitu ja käsitööd, eesti kunsti ja kultuuri peaaegu 150 esinejat ning üle 160 eksponendi. Mardilaada külastaja saab nautida põnevat kultuuriprogrammi, tutvuda kogu Eestit hõlmava turismialaga ja teha meeldivaid oste käsitöö- ning toiduainete alal. Kõik üritused on külastajatele tasuta.

Lisainfot Mardilaada kohta leiab kodulehelt!

Head Uudised GoodNews