1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TALLINN FASHION WEEK I Publiku lemmik: meil on olemas palju paremaid alternatiive karusnahale
TALLINN FASHION WEEK I Publiku lemmik: meil on olemas palju paremaid alternatiive karusnahale

TALLINN FASHION WEEK I Publiku lemmik: meil on olemas palju paremaid alternatiive karusnahale

Mõne nädala eest toimunud Tallinn Fashion Weekil publiku lemmikuks pärjatud disainer Karl Korsar liitus karusnahavaba programmiga “Fur Free Retailer”, mida Eestis esindab Loomus.

“Leian, et loomade kasvatamine ebainimlikes tingimustes ainult edevuse eesmärgil on julm ja ebavajalik. Meil on olemas palju paremaid alternatiive karusnahale,” põhjendas Korsar programmiga liitumist.

Bränd KalrKorsar on tugevalt suunatud digitaalprindile. Nende eesmärk pole luua mustreid, mis on mõjutatud praegustest moetrendidest, vaid ajatuid disaine ning nende käe all saab mustritest kunst. Julgete ja intensiivsete värvilahendustega kõrgkvaliteetsed kangad on pärit Itaaliast ning rätsepatöö toimub Eestis.

Lisaks leiab KarlKorsari loomingust käsitsi joonistatud mustritega rõivaid, mida “Terevisiooni” vaatajad on saanud näha saatejuhtide Katrin Viirpalu ja Owe Peterselli seljas.

“Fur Free Retailer” on rahvusvaheline programm, millega liitunud disainerid, moemajad, rõivaketid ja kauplused ei tooda ega müü ehtsast karusnahast tooteid. Eestis on programmiga liitunud üle 50 moeettevõtte, üle maailma on karusnahale ei öelnud juba enam kui 1400 moeloojat.

Head Uudised GoodNews