1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Video: Tallinn tunnistas JCI konverentsi aasta parimaks
Video: Tallinn tunnistas JCI konverentsi aasta parimaks

Video: Tallinn tunnistas JCI konverentsi aasta parimaks

Tallinna linn ja Eesti Konverentsibüroo tunnustasid pealinna konverentsisaadikuid ja 2019. aasta edukate konverentside korraldajaid.

Aasta konverentsiteo tiitli suurte konverentside (rohkem kui 300 delegaati) kategoorias pälvis „JCI World Congress 2019“, millel osales 4166 delegaati 103 riigist. Tegemist on suurima konverentsiga, mis Eestis kunagi korraldatud.

Kategoorias 100–300 delegaati pälvis aasta konverentsiteo tiitli “ISCI 2019. Children in the World“.

Kõige leidlikuma konverentsilahenduse eest pälvis tunnustuse „Bolt Summer Summit 2019“.

Kõige edukama taotleja tiitlid läksid Ühiskonnateaduste Instituudi konverentsile „European Association of Schools of Social Work 2021“ ja Eesti Perekonnaseisuametnike Kutseliidu konverentsile „21th Congress of the European Registrars”.

Tallinn tunnustas Eesti Lions Klubi toimkonda kongressi „Lions Europa Forum 2019“ eduka korraldamise ja heategevuskultuuri edendamise eest. Kongressil osales 1325 delegaati 56 riigist. Heategevuslikud projektid konverentside raames on kiiresti arenev rahvusvaheline trend, kus korraldajad ja delegaadid soovivad üha enam anda panust kohalikku kogukonda, toetada kohalikke heategevusorganisatsioone või aidata muul moel. Lionsi kongressi märkimisväärseimaks heateoks oli diabeedihaigeid abistavate 12 hüpokoera koolituse toetamine.

Abilinnapea Aivar Riisalu sõnul toimub Tallinnas aastas 4000 konverentsiüritust, kus osaleb üle 233 000 delegaadi. „4000 konverentsi aastas ehk kümme üritust päevas on arvuliselt nagu muinasjutt. See on märkimisväärne reaalsus isegi vaatamata sellele, et valdavalt on Tallinnas toimuvad konverentsiüritused veel väikesed,“ ütles Riisalu. „On üsna loogiline, et meil tuleks pingutada uute võimaluste loomiseks, kui soovime siia ka suuremaid või mitmekesisemaid äriüritusi. Ühe sammu on linn juba astunud Film Wonderlandi käivitamisega. See uudne ja universaalne hoonestu võiks kindlasti sobida ka meeldejäävate konverentsiürituste korraldamiseks.“

Konverentsiteo auhindadele kandideerisid 28 konverentsi.

 

Head Uudised GoodNews