1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Tallinna Kesklinna Valitsus paigaldab linnaosasse kiigud
Tallinna Kesklinna Valitsus paigaldab linnaosasse kiigud

Tallinna Kesklinna Valitsus paigaldab linnaosasse kiigud

Tallinna Kesklinna Valitsus kingib linnaosale 30-aastaseks saamise puhul 30 just selleks sündmuseks valmistatud puitkiike, mis riputatakse erinevate parkide ja haljasalade puuokstele. Seda ikka selleks, et oleks mõnus ja hea roheluses aega veeta ja linnailu nautida.

Foto: Tallinna Kesklinna Valitsus

„Kohti, kus ilusa ilmaga jalga puhata või mõnusalt aega veeta, pole kesklinnas kunagi liiga palju. Niisiis leidsime, et kiikesid võiks meie parkidesse ja haljasaladele üles panna natuke rohkemgi kui 30,“ rääkis kesklinna vanem Monika Haukanõmm. Seega saab sel sügisel üles tervelt 40 kiike, seemneks linnaosa edaspidisele sirgumisele.

Nii ühe- kui kahekohalised kiiged võib suuremalt jaolt leida juba praegu järgmistest kohtadest kesklinnas: Tornide Väljaku park, Toompark, Poolamägi, Lembitu park, Rävala pst, Piiskopi aed, Hirvepark, Kodu park, Tuvi park, Virmalise haljak (Luha 35 taga), Tiigiveski park, Kadriorg ja Aegna saar. Igasse kohta sai vastavalt võimalusele üles 1–2 kiike, Aegna saarele riputati neid kolm.

Esimesed 30 kiike saavad paika selle nädala lõpuks. Lähiajal on kavas need ja ka lisanduvad kümme kiike kaunistada Kesklinn30 logoga, mis aitab suurt juubelit edaspidi meeles pidada.

  • Tallinna Kesklinna linnaosa juubelikuu kestab terve septembri.
  • Programmist saab ülevaate kesklinna valitsuse Facebooki lehelt või veebilehelt.

Head Uudised GoodNews