1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna südalinna kerkib Eesti suurim jalgpalliekraan
Tallinna südalinna kerkib Eesti suurim jalgpalliekraan

Tallinna südalinna kerkib Eesti suurim jalgpalliekraan

OlyBet Sports Bar avab Tallinnas Rotermanni peaväljakul Eesti suurima avaliku väliekraani, kus saab tänasest 14. juulini nautida jalgpalli Euroopa meistrivõistlusi. Fännitsoonis näidatakse otsepildis kõiki eesootavaid Euroopa jalgpalli tippkohtumisi, veerandfinaalidest finaalini. Lisaks Tallinnale avab OlyBeti spordibaar väliekraani jalgpalli nautimiseks ka Pärnu ranna südames Sunseti terrassil.

Fännitsoonis näidatakse otsepildis kõiki eesootavaid Euroopa jalgpalli tippkohtumisi, veerandfinaalidest finaalini.

OlyBeti spordibaaride esindaja Argo Aosaare sõnul on see sündmus suurepärane võimalus tuua inimesed kokku ja pakkuda neile parimaid võimalusi spordile kaasaelamiseks. “Meil on väga hea meel tuua Tallinna südalinna selline suurejooneline jalgpalliülekannete kogemus. Jalgpall on selle aasta oodatuim sündmus ning OlyBeti spordibaaride ühisvaatamisala loob kindlasti erakordse atmosfääri, kus kõik jalgpallifännid saavad nautida oma lemmikmänge otseülekandes,” ütles Aosaar.

See sündmus on suurepärane võimalus tuua inimesed kokku ja pakkuda neile parimaid võimalusi spordile kaasaelamiseks.

Kohapeal saab nautida laias valikus söögi- ja joogipoolist, mida pakuvad nii erinevad foodtruckid kui ka Rotermanni peaväljaku äärsed restoranid. Lisaks toimub jalgpalliõhtutel palju erinevaid üllatusi, mänge ja loosimisi ning üles astuvad ka armastatud artistid nagu Bombossa Brothers, Liisi Voolaid ja Rulers of the Deep. Jalgpallivälistel päevadel saab aga ekraanilt vaadata muid spordiülekandeid.

Rotermanni turundusjuhi Triin Tammela sõnul on Rotermanni peaväljak alati olnud kohtumispaigaks, kus saab nautida erakordseid maitse- ja muusikaelamusi. “Juulis jõuab siia aga tänu OlyBet Sports Bar´ile selle suve üks suurimaid spordisündmusi – UEFA Euro 2024. Peaväljakule paigaldatud Eesti suurim väliekraan võimaldab nii suurtel kui väikestel jalgpallisõpradel elada kaasa oma lemmikutele justkui nagu oleks staadionil, samal ajal nautides maitsvaid suvemenüüsid Chicago ja Orangerie terrassidel või OlyBeti fännialal. Kutsun kõiki osa saama sellest erakordsest elamusest,” sõnas Tammela.

Head Uudised GoodNews