1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TALVEPEALINNA ELU NAUTIMA! Talvepealinnas Otepääl avati uisu- ja tõukekelgurada
TALVEPEALINNA ELU NAUTIMA! Talvepealinnas Otepääl avati uisu- ja tõukekelgurada

TALVEPEALINNA ELU NAUTIMA! Talvepealinnas Otepääl avati uisu- ja tõukekelgurada

otepääTäna lükati talvepealinnas Otepääl, Pühajärvel, sisse uisu- ja tõukekelgurada. Uisu- ja tõukekelguraja hooldust korraldab loodusturism.ee ja toetab Otepää Vallavalitsus.

„Kõik vastavad load on hangitud ja kokkulepped sõlmitud – ootame kõiki rajale!“ ütles Imre Arro OÜ-st Loodusturism. „10 km pikkune uisu- ja tõukekelgurada kulgeb piki Pühajärve kaldajoont. Üksikhuvilised, pered  ja sõpruskonnad saavad tõukekelkusid laenutada loodusturism.ee-st, suurematele gruppidele korraldatakse juhendatud tõukekelgumatkasid. Värskelt sisse lükatud rada sai täna rajatud koostöös Väike-Trommi turismitalu peremehe Alvar Koikiga, kes on valmis ka edaspidi teenust osutama, kui jõud üle käib.“

uisu_jatoukekelgurada

Pühajärve uisu- ja tõukekelgurajale on oodatud harjutama ja spordimõnusid nautima kõik talispordihuvilised. Kui jääolud on sobivad ka uisutamiseks, siis uiske saab laenutada Pühajärve Spa&Puhkekeskusest.

Otepää vallavanema Kalev Lauli sõnul rahastab Otepää vald raja hooldust. „Lisaks muudele talvistele võimalustele, mida talvepealinn Otepää pakub, saavad uisu- ja tõukelgusõbrad nüüd sõita Pühajärvel,“ märkis Kalev Laul. „Ootame kõiki talvepealinna talve nautima!“

uisu_jatoukekelgurada2

Talvepealinnas Otepääl on palju tegevust kõigile – huvilisi ootavad Tehvandi suusarajad ja discgolfi park, Väikese-Munamäe ja Kuutsemäe mäesuusakeskused, Veski puhkekeskus suusa- ja uisuradade ja discgolfi pargiga, talvepark Otepää Winterplace aktiivse vaba aja veetmise võimalustega kogu perele. Loodusturism.ee pakub Otepää piirkonnas seiklustegevust tõukekelkudel, matkasuuskadel ja lumeräätsadel, korraldatakse ka plaanilisi matkasid. Uisutajaid ootavad uisuväljakud Pühajärve Spa Hotelli ja Kääriku hotelli juures.  Lisaks sellele on avatud erinevad toitlustuskohad ning ööklubis Comeback esineb nädalavahetusel Ott Lepland.

Lisainfot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews