1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Täna keskpäeval avati Tallinna Linnavalitsuse näituseakendel fotonäitus “Sügis Mustamäel”
Täna keskpäeval avati Tallinna Linnavalitsuse näituseakendel fotonäitus “Sügis Mustamäel”

Täna keskpäeval avati Tallinna Linnavalitsuse näituseakendel fotonäitus “Sügis Mustamäel”

Fotokonkurss „Sügis Mustamäel“ kuulutati välja 1. septembril ja tähtajaks laekus 135 fotot, mida on rohkem, kui oli „Kevad Mustamäel“ ja „Suvi Mustamäel“ fotosid.

„Hea meel on näha, et Mustamäe linnaosa valitsus jätkab fotokonkursi traditsiooni ja loodame, et selliseid näitusi tuleb veelgi. Tore, et linlased oskavad linnas loodust näha ja seda kaunilt jäädvustada,“ kiitis näituse avamisel mustamäelasi Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtse.

Võitjad selgusid Mustamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehel korraldatud rahvahääletuse tulemusena. Parim hetk õnnestus tabada Koidula Kliimannil, kelle pildile püütud orava hääletasid inimesed konkursi parimaks fotoks.

„Oravad on minu suured sõbrad. Üks harjus isegi mööda maja seina üles ronima ja tuli mulle tuppa külla ning müras mis hirmus. Mustamäel on palju ilusaid kohti, mida pildistada ja märgata,“ rääkis võitja.

Konkursil olid samuti väga edukad, äratasid mitme fotoga tähelepanu ja pälvisid vaatajate poolehoiu Ajumi I, Aleksandr Sirotin, Anna Gribova, Dmitri Shipin, Grete Johanna Korb, Grigorij Beshkin, Jaanika Raudsepp, Kelly Käsper, Konstantin Sepp, Kristina Kukke, Piret Brenner, Nadia Treskova ja Viivika Savina. Pildistajate seas oli nii vanu tegijaid kui uusi tulijad.

Tublidele fotograafidele anti üle tänukirjad, lilleõied ja väikesed preemiad.

„Meil on hea meel tuua oma näitus siia, Tallinna linnavalitsuse akendele, sest nii saavad teisedki linlased näha, kui ilus on Mustamäel elada. Kuna linnavalitsuses töötab ka mustamäelasi, siis neil on eriti hea kodune tunne nüüd tööle tulla,“ rõõmustas Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Kaunitest sügisfotodest koostatud näitus kaunistab Tallinna Linnavalitsuse näituseaknaid kuni detsembrikuuni.

Head Uudised GoodNews