1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Täna toimub Maarjamäel kodukohvikute päev ja laat
Täna toimub Maarjamäel kodukohvikute päev ja laat

Täna toimub Maarjamäel kodukohvikute päev ja laat

Täna toimub Maarjamäel kohalik suursündmus, kus kodukohvikute päev ja traditsiooniline laat saavad üheks tervikuks. Alates kella 10:00-st on avatud laada müügipunktid ning kella 11:00-st kuni 16:00-ni või kuniks rahvast jätkub, kestvad kohvikud on avatud kõigile, kes soovivad nautida unikaalset päeva kodukohvikute melus ja laadapäeva õhkkonnas.

Laada müügipunktid on sel korral hajutatud erinevatele tänavatele, et külalised saaksid avastada mõnusaid kohvikuid, piiluda kaunitesse aedadesse, kohtuda sõpradega ning leida uusi tuttavaid. Kõik tegevused, sh lastealad ja Pirita linnaosa valitsuse telk asuvad Künnapu ja Lehise ristmiku ümbruses.

Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit väljendas oma heameelt ürituse üle, öeldes: “Mul on heameel koostöö üle kohaliku kogukonnaga ning lisaks kahe sündmuse – kohvikute ja laada – sünergia üle, millest võidavad kõik ja mis rikastab kohalikku elu. See on Maarjamäe suve suurim sündmus, pakkudes suurepärast võimalust kogukonnal ühineda, veeta meeldejääv päev naabrite ja sõpradega.“

 

Kohvikute päeval on mitmekesine programm alates Pirita linnaosa valitsuse lastehommikust kuni tantsuklubi Merelaine esinemiseni.

Päevakava Künnapuu/Lehise tn ristmikul:

  • 12:00 Pirita linnaosa valitsuse lastehommik
  • 13:00 FOXARTISTIC rulluisutajad
  • 13:30 Tantsuklubi Merelaine
  • 16:00 Rulluisukooli ühissõit, kogunemine Urva 5

Tugeva vihma korral võib ajagraafik nihkuda. Kohvikute päeva kaart on saadaval veebilehel Maarjamae.ee.

“Oleme tänulikud kõigile, kes panustavad ürituse õnnestumisse, jagavad oma loovust ja suhtlevad aktiivselt naabritega. See on päev, mis loob kodukandi tunde ning võid avastada, et sinu ümber elab palju huvitavaid ja tegusaid inimesi,” sõnas Tiit Lõhmus, üks ürituse korraldajatest.

See on päev, mis loob kodukandi tunde ning võid avastada, et sinu ümber elab palju huvitavaid ja tegusaid inimesi.

Maarjamäe lossis, Pirita teel oodatakse osalema nii külastajaid kui ka lemmikloomade omanikke koos oma lemmikutega, sest Maarjamäe lossikohvikus on lisaks toredale kohvikule ka eraldi koertekohvik “À la Krants”. Gurmeekohvik koertele, kus pakutakse erinevaid maitseelamusi neljajalgsetele sõpradele. Kutsadele, penidele ja krantsidele, lamba- ja linnukoertele, karja- ja valvekoertele, tõulistele ja tõuta isenditele mõeldud menüüst leiab isutekitajad, road suurema ja väiksema isuga penidele, maiust maiastele mokkadele ja palakesi toitumiserisustega klähvitsatele.

  • Kõik huvilised on oodatud Maarjamäele sel laupäeval, et nautida mitmekülgset programmi, maitsevärskendusi kodukohvikutes ning tuua kaasa head tuju ja naeratused.
Head Uudised GoodNews