1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tartu ootab ettepanekuid kultuuri, spordi, noorsootöö ja huvihariduse aunimetuste andmiseks
Tartu ootab ettepanekuid kultuuri, spordi, noorsootöö ja huvihariduse aunimetuste andmiseks

Tartu ootab ettepanekuid kultuuri, spordi, noorsootöö ja huvihariduse aunimetuste andmiseks

Alates tänasest kuni 31. detsembrini saab Tartu linnaportaalis teha ettepanekuid 2022. aasta aunimetuste andmiseks kultuuri-, spordi-, noorsootöö ja huvihariduse valdkondades.

“Oleme tunnustanud kõige silmapaistvamaid kultuurikorraldajaid, sportlasi ja noorsootöötajaid Tartus tänaseks üle 20 aasta. Selle aja jooksul on muutunud linn, on muutunud maailm meie ümber, kuid muutumatuks on jäänud tartlaste ettevõtlikkus, loovus ja sihikindel pühendumus. Kutsun kõiki kaaslinlasi esitama aasta aunimetuste kandidaate, kelle tegevus on just teid puudutanud ja innustanud. Ühiselt saame leida üles need sädeisikud, kes väärivad kõige enam tunnustust,” ütles kultuurivaldkonna abilinnapea Lemmit Kaplinski.

Ühiselt saame leida üles need sädeisikud, kes väärivad kõige enam tunnustust.

Kokku saab kandidaate esitada üheksale kultuuri-, kuuele noorsootöö ja huvihariduse ning seitsmele spordivaldkonna aunimetusele. Võrreldes varasemaga on lisandunud kultuurivaldkonnas aasta tehnilise toe aunimetus ning huvihariduses aasta huvihariduse teo ja aasta huvihariduse juhendaja aunimetus.

Kandidaate saavad esitada nii eraisikud kui ka organisatsioonid. Ettepanek peab sisaldama aunimetuse kategooriat, kandidaadi nime ja kirjeldust ning kandidaadiks esitamise põhjendust, sealhulgas ülevaadet kandidaadi saavutustest või tegevusest möödunud aasta jooksul.

Esitatud kandidaatide seast valivad valdkondlikest ekspertidest ja linna esindajatest koosnevad komisjonid välja aunimetuste nominendid ja laureaadid. Laureaatide nimed avalikustatakse 2023. aasta alguses toimuvatel tunnustusüritustel.

Head Uudised GoodNews