1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TASUTA MASKID! Bauhof jagab tasuta maske klientidele ja töötajate lähedastele
TASUTA MASKID! Bauhof jagab tasuta maske klientidele ja töötajate lähedastele

TASUTA MASKID! Bauhof jagab tasuta maske klientidele ja töötajate lähedastele

Alates laupäevast, 14. novembrist saavad kõik Bauhofi kaupluste külastajad tasuta ühekordse kaitsemaski, mille abil loodab Eestis 13 kauplust pidav ehitus- ja aiakaupluste kett takistada COVID-19 pandeemia levikut. Kaupluste töötajatele ja nende peredele kingib ettevõte kuni pandeemia lõpuni 50 ühekordset kaitsemaski kuus, et kaitsta töötajaid viiruse eest ka vabal ajal.

Bauhofi turundusdirektor Maarja-Liis Toomik lausus, et tasuta kaitsemaski võivad kaupluse infokassast saada alates laupäevast kõik inimesed, kes tulevad sisseoste tegema ilma oma maskita. „Meil on üle Eesti 13 kauplust, mida külastab iga päev tuhandeid kliente. Soovime, et poeskäik oleks turvaline nii meie klientide kui kauplusetöötajate jaoks ning otsustasime jagada tasuta maske kõigile, kel oma maski ei ole või kes unustasid selle poodi tulles kaasa võtta.“

Toomiku sõnul on Bauhof võtnud kauplustes ja kontoris kasutusele mitmed ennetavad meetmed viiruse leviku kontrolli alla saamiseks. „Bauhofi töötajad saavad töökohas viibides kasutada ennetusabivahenditena maske, visiire, kindaid ja desinfitseerimisvahendeid. Alates järgmisest nädalast kingime kõikidele oma töötajatele kuni epideemia lõppemiseni 50 ühekordset maski igas kuus, et suurendada inimeste võimalust kaitsta ennast ja oma lähedasi ka väljaspool tööaega,“ selgitas Toomik.

Bauhof Group on rahvusvaheline ehitus- ja aiakaupluste kett, mis kuulub Vilnius Prekyba Gruppi. Bauhofil on üle Eesti 13 kauplust ja e-pood. Ettevõtte on üks oma valdkonna suurimaid tööandjaid, kus töötab 450 inimest.

Head Uudised GoodNews