1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. TLPA kartograafid pälvisid tunnustuse
TLPA kartograafid pälvisid tunnustuse

TLPA kartograafid pälvisid tunnustuse

Tallinna linnaplaneerimise ameti geoinformaatika ja kartograafia osakond pälvis tänavusel geoinformaatika ja kartograafia erialakonverentsil „ESRI päevad“ geoinfosüsteemi aasta teo preemia.

„Hea meel on tõdeda, et Tallinna GIS-valdkonna arengut ja spetsialistide järjepidavat panust sellesse on märgatud ja hinnatud,“ ütles auhinna vastu võtnud geomaatikateenistuse direktor Ivari Rannama ja kinnitas, et uute GIS- kaardirakenduste loomine ja olemasolevate teenuste täiustamine jätkub.

Ametile määrati preemia GIS-tehnoloogia laiema kasutuselevõtu eest kogu linna organisatsioonis, linna ruumiandmete vabalt kättesaadavaks tegemise ja mitmete kodanikke kaasavate rakenduste eest.

Teisteks finalistideks olid Tallinna reaalkool, Tallinna tehnikagümnaasium, Jakob Westholmi gümnaasium ja Tallinna Saksa gümnaasium ühise õpilasprojekti „Kooli ja omavalitsuse koostöö Tallinna virgestusalade kaardistamisel“ eest ning Maa-amet Eesti ruumiandmete vabalt kättesaadavaks tegemise eest.

Lisaks auhinnatud lahendustele avalikustas TLPA eelmisel nädalal Tallinna geoportaalis kaks uut kaardirakendust: Tallinna aadressitähiste kaardirakenduse tänavasiltide ja majanumbrite nõuete vaatamiseks ning kolmemõõtmelise linnamudeli esimese versiooni.

Head Uudised GoodNews