1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. TUNNUSTUS I Tartu rattasõbralikem asutus on Estiko Grupp
TUNNUSTUS I Tartu rattasõbralikem asutus on Estiko Grupp

TUNNUSTUS I Tartu rattasõbralikem asutus on Estiko Grupp

Eilsel autovabal päeval kuulutati välja selle aasta kõige rattasõbralikum asutus, kelleks osutus Estiko Grupp.

Estiko Grupp on püüdnud alati toetada oma töötajate sportlikke eluviise, sh ka jalgrattaga tööl käimist. Seetõttu on loodud nii Estiko-Plastari kui ka hotellide Dorpat ja Lydia juurde töötajate jalgrattahoidjad, osad neist vihma eest kaitstud. Suvekuudel on rattahoidla väga aktiivses kasutuses, kuid on töötajaid, kes kasutavad jalgratast töölkäimiseks peaaegu aastaringselt. Lisaks sellele on väga paljud töötajad liitunud linna rattaringluse süsteemiga.

Estiko Grupp toetab jalgrattaga sõitmist ka töövälisel ajal. Töötajatele on tehtud ettevõtte sümboolikaga rattariided, mida kasutataks nii erinevatel rattavõistlusel kui igal kevadel toimuval traditsioonilisel Estiko rattamatkal, mis on toimunud juba kümmekond aastat. Estiko töötajate hulgas on ka väga tõsiseid rattasportlasi, kes sõidavad suvekuudega läbi rohkem kui 1000 kilomeetrit.

“Tartu on kompaktne linn, kus läbitavad vahemaad on jalgrattaga liikumiseks igati sobivad. Kutsun kõiki Tartus paiknevaid ettevõtteid ja asutusi puhtama linnaõhu, madalama mürataseme ning tervislike eluviiside eesmärgil pingutama, et töötajate jalgrattaga liikumine oleks igati soositud. Suur aitäh kõigile neile, kes on selles osas juba tõhusalt panustanud,” ütles abilinnapea Raimond Tamm.

Auhinnaks kõige rattasõbralikumale ettevõttele on rattahoidja.

Eelnevatel aastatel on Tartu kõige jalgrattasõbralikumateks asutusteks tunnistatud kaardifirma Regio (2013), maastikuarhitektuuribüroo Artes Terrae (2014), trükiettevõte Kroonpress (2015), AS Nortal (2016), Eesti Maaülikool (2017) ja Tartu Luterlik Peetri kool (2018).

Head Uudised GoodNews