1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TUNNUSTUS I Viking Line on Soome kolme kõige vastutustundlikuma ettevõtte seas
TUNNUSTUS I Viking Line on Soome kolme kõige vastutustundlikuma ettevõtte seas

TUNNUSTUS I Viking Line on Soome kolme kõige vastutustundlikuma ettevõtte seas

Soome suurima kliendirahulolu uuringu – Asiakkuusindeksi 2020 – kohaselt tunnustasid kliendid Viking Line’i koroonakriisi aegse vastutustundliku tegevuse eest. Viking Line hinnati Aurinkomatkade ja Mehiläineni järel kolmandaks kõige vastutustundlikumaks ettevõtteks Soomes. See näitab Viking Line’i tugevust turvalise keskkonna loomisel nii oma laevadel kui ka terminalides.

„Uuring kinnitas, et Viking Line võttis koroonaviiruse pandeemia ajal sotsiaalse vastutuse ja hoolitses oma klientide eest. Meie jaoks on ülioluline nii klientide kui ka meie töötajate turvalisus. Oleme pikka aega tegelenud ennetustööga, et nakkused ei ohustaks reisijaid. Pandeemia ajal suurendasime oma jõupingutusi veelgi. Meil on hea meel, et kliendid märkasid ja hindasid kõrgelt meie vastutustundlikku tegevust,“ sõnas Viking Line’i tegevjuht Jan Hanses.

Viking Line on esimene laevandusettevõte, kellele rahvusvaheline sertifitseerimisühing Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV GL) omistas tänavu My Care ohutuse tagamise nõuetele vastavust kinnitava sertifikaadi. See hõlmab kõiki seitset Viking Line’i laeva ja kuut terminali, kus edukalt hallatakse ja ennetatakse nakkusriske, sealhulgas COVID-19 nakkust.

Kliendilojaalsuse uuringut viiakse Soomes läbi alates 2009. aastast. Uuring mõõdab kaheksa tööstusharu ettevõtete kliendikogemusi ja kliendilojaalsust. Tänavu oli uuringusse kaasatud 56 ettevõtet ning küsitlusele vastas üle 3500 kliendi, vähemalt 116 klienti iga ettevõtte kohta.

Kliendirahulolu uuringu leiab siit.

Head Uudised GoodNews