1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. TUNNUSTUS! Tallinn premeerib maailmameistrist veemotosportlast Sander Sarlinit ja tema treenerit
TUNNUSTUS! Tallinn premeerib maailmameistrist veemotosportlast Sander Sarlinit ja tema treenerit

TUNNUSTUS! Tallinn premeerib maailmameistrist veemotosportlast Sander Sarlinit ja tema treenerit

kolvartaabramssarlinaasTallinna Linnavalitsus otsustas eraldada reservfondist Tallinna Spordi- ja Noorsooametile 4000 eurot tunnustamaks ja toetamaks tallinlasest sportlase Sander Sarlini ning tema treeneri sportlikke saavutusi maailmameistrivõistlustel.

Abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul tõi Sander Sarlin võidu maailmameistrivõistlustelt Eestisse juba teist korda. „Sander Sarlin võitis esmakordselt maailmameistritiitli eelmisel aastal veemoto võistlusklassis GT-30 Inglismaal Nottinghamis. Usun ja loodan, et ta jätkab samal võidulainel edasi,“ märkis Kõlvart.

Kahekordne maailmameister veemotosportlane tallinlane Sander Sarlin võitis teist korda maailmameistritiitli veemoto võistlusklassis GT-30 Lohjal, Soomes 20.08-21.08 k.a. toimunud maailmameistrivõistlustel.

Sander Sarlin elab ja õpib Tallinnas ning tegeleb spordiga sihipäraselt ja väga kõrgel tasemel, mida on näidanud tema senised saavutused.

Linn tunnustab ja toetatab veemotosportlast Sander Sarlinit 2800 euroga ja tema treenerit Erko Aabramsit 1200 euroga, toetuse eraldamise leping sõlmitakse Tallinna Spordi- ja Noorsooameti ning mittetulundusühingu Eesti Veemoto Liit vahel.

Head Uudised GoodNews