1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Tuntud arst Arkadi Popov kandideerib Tallinna linnavolikogusse
Tuntud arst Arkadi Popov kandideerib Tallinna linnavolikogusse

Tuntud arst Arkadi Popov kandideerib Tallinna linnavolikogusse

Keskerakonna nimekirjas kandideerib oktoobrikuistel valimistel Tallinna linnavolikogusse tuntud arst, Lääne-Tallinna Keskhaigla juht Arkadi Popov.

“Minu jaoks on see esimene kord valimistel kandidaadina kaasa lüüa ning ootan saabuvat teatava põnevusega. Kohaliku omavalitsuse asjades osalemine on justkui mõnevõrra kodanikukohus, sest kes siis ei tahaks, et tema kodulinnal hästi läheb,” ütles Arkadi Popov.

“Mul on olnud võimalus teha suurepärast koostööd Tallinna linna ja linnajuhtidega. Tegemist polnud mitte lihtsalt toredate vestlusringidega, vaid äärmiselt tõsiste probleemide lahendamisega. Kindel ja loogiline juhtimine kriisis ning tõhus töö vaktsineerimise korraldamisel näitas inimeste pühendumust ja professionaalsust,” lisas Arkadi Popov.

Arkadi Popov rõhutas ka Tallinna Haigla projekti tähtsust. “Minu jaoks on tõesti oluline, et Tallinna Haigla idee saaks reaalsuseks, et kahe juba vana haiglahoone asemel tekiks uus ja tipptasemel meditsiiniasutus. Selle saavutamiseks on vajalik ühine pingutus linnavolikogult ja linnavalitsuselt, vaja on suuri investeeringuid ja julgeid poliitilisi otsuseid. Mida tihedamad on inimesteread, kes saavad aru uue haigla vajalikkusest, seda parem meile kõigile. Minu eesmärk on olla selle teema advokaat, et kõik saaksid aru selle suurprojekti tähtsusest pealinna ja kogu Põhja-Eesti jaoks.”

Möödunud aasta detsembrist Lääne-Tallinna Keskhaiglat juhtiv Arkadi Popov on varem juhtinud Põhja-Eesti Regionaalhaigla kiirabikeskust. Möödunud aastal täitis ta terviseameti kriisistaabi hädaolukorra meditsiinijuhi ülesandeid. Popov valiti 2020. aastal aasta kodanikuks, Postimehe aasta inimeseks ja aasta pressisõbraks. 2021. aastal pälvis ta Eesti Punase Risti III klassi teenetemärgi ja Tallinna linna teenetemärgi.

Arkadi Popov kandideerib Tallinna volikogusse Kesklinna valimisringkonnas.

Head Uudised GoodNews