1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. UKSED AVATAKSE KÕIGILE! JJ-Street Tantsukool alustab verivärsket hooaega näidistrennidega
UKSED AVATAKSE KÕIGILE! JJ-Street Tantsukool alustab verivärsket hooaega näidistrennidega

UKSED AVATAKSE KÕIGILE! JJ-Street Tantsukool alustab verivärsket hooaega näidistrennidega

JJ-StreetJuba paari nädala pärast tabab Eestit tõeline tantsupalavik – uutele huvilistele avab uksed Eesti tänavatantsu lipulaev JJ-Street.

Tantsustiile jagub igale maitsele ning vanusepiirangut kirjas ei ole. Lisaks palavalt armastatud hip-hop tantsustiile saab JJ-Street Tantsukoolis õppida teisigi stiile, nagu locking, house, waacking, vogue ja krump. Tasuta näidistrennid leiavad aset 27. augustist 11. septembrini üle kogu Eesti, kuid tantsuhuvilised on oodatud liituma septembrikuu lõpuni.

Igal aastal on tantsufänne rabatud uute üllatustega – sel aastal alustab Tartus esmakordselt ka Hip-Hop Heels klass, kus kogu treening toimub kontsadel. Lisaks on eraldi tantsugrupid nii Tallinnas kui Tartus ka venekeelsetele huvilistele ning nimekirjast ei puudu ka lastele suunatud Urban Kids treeningud.

Aasta Eesti suurimas tänavatantsukoolis on kirev ja sündmusterohke – ees ootavad erinevad tantsuvõistlused, esinemised Eesti suurimatel lavadel, koolitused nii Eestis kui välismaal, kohtumine maailma tippudega ning meeldejääv tänavatantsuetendus JJ-Street Streetshow.

Kell juba tiksub ning tantsupõrand ootab!

Näidistrennide graafiku leiab JJ-Street kodulehelt ja Facebookist.

Head Uudised GoodNews