1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Universumi kauneima vanaema krooni pälvis Eesti esindaja Svetlana Gitermann
Universumi kauneima vanaema krooni pälvis Eesti esindaja Svetlana Gitermann

Universumi kauneima vanaema krooni pälvis Eesti esindaja Svetlana Gitermann

Sofias, Bulgaarias lõppes rahvusvaheline iluduskonkurss Grandma Universe/Classic Universe 2020. Kategoorias Grandma peatiitli ja krooni pälvis Eesti esindaja Svetlana Gitermann. Jana Haas, kes esindas Eestit kategoorias Classic on kroonitud Euroopa Liidu kaunimaiks naiseks vanuses 45+. Peavõit on kategoorias Classic Korea esindajal.

Svetlana Gimermani sõnul tuli võit tema jaoks suureks üllatuseks. „Kindlasti iga naine sõidab iluduskonkurssile plaaniga võita. Kuid enne konkursi mul kadus hääl ära, aga talendivooru jaoks oli mul muusikaline etteaste. Teised osalejad olid ka väga ilusad ja andekad. Kui finaal juba algas, vaatas minu lapselaps otseetrit ning kui kõik osalejad tulid lavale, ütles minu tütrele, et nüüd on kindel, et minu vanaema võidab ning jäi kohe magama. Tütar andis kohe tema sõnad mulle edasi ning see andis mulle eneseusku. Kohe rahunesin ning andsin endast parima,“ lausus Svetlana. „Ma soovingi pühendada minu võidu minu lapselapsele ning perele, kes uskus minusse ning toetas. Kindlasti ei oleks mul sellist võimalust, kui ma ei osaleks Angel Models Agency poolt korraldatud konkursil, kus ma pälvisin Eesti kõige kaunima vanaema tiitli. Tänan abi ning võimaluse eest,“ sõnas Svetlana.

Jana Haas lisas, et konkurss oli suur ilu ning moe pidu. Osalejad külastasid lisaks Sofiale ka linna Plovdiv, kus neid ootas suurepärane Bulgaaria rahvusprogramm, konkursil said osalejad näidata stiliseeritud rahvuskostüüme, näidata oma talente ning särasid peokleitidega.

Missis Europa 2019 Ljudmila Karpikova ütles, et tal on väga hea meel, et Eestis on järjest kaks suurt võitu iluduskonkurssidel. „Meie jaoks on suur au korraldada kodumaal mainekaid iluduskonkursse. Sügisel toimub Tallinnas iluduskonkurss, kus valitakse Euroopa kauneim naine. Nüüd saime võimaluse korraldada ka järgmise Grandma Universe/Classic Universe konkursi, mis toimub Tallinnas aprillis 2021. Meie eesmärk on pöörata ühiskonna tähelepanu tõsisematele probleemidele, nagu lähisuhete vägivald, kliima probleemid ja maailma reostamine. Ilusad ning edukad naised on pildil ning soovime kasutada seda sõnumite edastamiseks. On plaanis kevadel koos meie iuduskuninannadega teha mitmeid aktsioone ning üritusi, seega varsti saate näha meid ka ilma meie glamuurse meigi ja kroonita,“ lõpetas Milla.

Svetlana Giterman (48.a) pälvis  konkurssil tiitli Grandma Universe 2020, tal on 3-aastane lapselaps. Jana Haas (50.a) pälvis tiitli Mrs. Classic European Union 2020, tal on 5 last.

Head Uudised GoodNews