1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. UUS TASE EESTIS! Tallinnas toimuv maailmatasemel tantsuvõistlus algab täna show-üritusega klubis Privé
UUS TASE EESTIS! Tallinnas toimuv maailmatasemel tantsuvõistlus algab täna show-üritusega klubis Privé

UUS TASE EESTIS! Tallinnas toimuv maailmatasemel tantsuvõistlus algab täna show-üritusega klubis Privé

Jene WalkerFree Flow tantsu- ja laulustuudio viib sel laupäeval läbi Dance-Until-U-Drop Battle nimelise tantsuvõistluse. Üritus toimub Telliskivi loomelinnakus, Sõltumatu Tantsu Lava nimelises saalis. Täna toimub show-üritus koos tantsijate, osalejate, õpetajate ning viimaste loodud kavadega klubis Privé.

“Mulle meeldib selle võistluse puhul kõige rohkem sealne sõbralik atmosfäär. Noored ja vanad, algajad ja proffid – sellel üritusel on midagi kõigi jaoks,” kommenteerib juba 20 aastat tantsumaailmas hinnatud tantsija ning õpetaja Jene Walker.

Üritus algab laupäeval kell 10.00. Võisteldakse viies erinevas tantsustiilis – Break, Hip-Hop, House, Vogue ja Contemporary. Auhinnafondiks 550 eurot ja auhinnad sponsoritelt. Võistlust hindab rahvusvaheline žürii, mis koosneb oma ala parimatest: Alice Aleksandridi (EST), Wissem DieHard (TUN), Jene Walker (USA), Marek Vetik (EST), Rene Köster (EST), Krista Köster (EST), Alexander Makarov (Wave) (EST), Katya Degtyaryova (BLR), Madleen Teetsov-Faulkner (EST), Bboy Kirill (EST) ja Raidas Petrauskas (LT). Pealtvaatajatele maksab pilet 5€ ning on saadaval üritusel kohapeal.

Klubi Privé uksed avatakse täna südaööl ning toimub show-üritus koos tantsijate, osalejate ning õpetajatega. Muusikat valivad DJ Widenksi ja Yas Lo Helsinkist.

Head Uudised GoodNews