1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Vahva etteaste! 21 riigi noored kogunevad homme Viru Keskuses välkkontserdiks
Vahva etteaste! 21 riigi noored kogunevad homme Viru Keskuses välkkontserdiks

Vahva etteaste! 21 riigi noored kogunevad homme Viru Keskuses välkkontserdiks

up-with-people30. novembril kell 13.30 toimub Viru Keskuse aatriumis enneolematu etteaste – kahekümne ühest erinevast riigist pärit andekad noored artistid pakuvad vaatamiseks efektse viieteistminutilise show. Tegemist on erinumbriga ülemaailmselt trupilt Up with People (UWP), kes rohkem kui 100 liikmelises koosseisus esineb 3. detsembril Nordea kontserdimajas.

1965. aastal tegevust alustanud ja äsja oma 50. juubelit tähistanud UWP on teatud mõttes populaarsete talendi- ja superstaarisaadete eelkäija, mis ühendab noori talente kõikjalt maailmast. Riigist riiki reisides edastatakse inimestele läbi muusika ja meelelahutuse sõpruse ja koostöö sooja sõnumit.

Viru Keskuses aset leidev flash mob on põnev sissejuhatus 3. detsembril Nordea kontserdimajas toimuvale kahetunnisele live-etendusele „The Journey“, võimaldades esimest pilguheitu laval toimuva hakkavale.

“Ehkki “The Journey” tähistab UWP kui organisatsiooni juubelit, lähevad UWP teekond ja missioon üha edasi ning on aastal 2016 vähemalt sama olulised, kui need olid 1965. aastal,” sõnas UWP show peaprodutsent Eric Lentz. “Show kajastab hetki UWP ajaloost, tuues lavale muusikat erinevatest kümnenditest, UWP legendaarsed tantsunumbrid läbi aegade ja UWP originaallood igihaljatel teemadel. Tahame tuua kuulajateni lootuse, edasiliikumise ja rahumeelse kooseksisteerimise sõnumid ning anda oma panus maailma paremaks muutmiseks,“ lisas Lentz.

UWP trupp nimega “Cast B 2016” on eelneva poole aasta jooksul tuuritanud USAs Colorados, Utah’s, Montanas ja Californias, kust liiguti edasi Mehhikosse ja sealt omakorda Rootsi ja Soome. Kuna Eesti ongi noorte artistide jaoks ringreisi viimane sihtkoht enne kodudesse naasmist, lubavad nad publikule võimsat ja emotsioonideküllast kontertelamust. Up with People’i etendus “The Journey” piletid on müügil Piletilevis: www.piletilevi.ee, flash mobi Viru Keskuses saavad kõik uudistama tulla tasuta.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews