1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VÄLIKONTOR TULEB TAAS I Juuni toob Mustamäe Linnaosa Valitsuse taas õue
VÄLIKONTOR TULEB TAAS I Juuni toob Mustamäe Linnaosa Valitsuse taas õue

VÄLIKONTOR TULEB TAAS I Juuni toob Mustamäe Linnaosa Valitsuse taas õue

Täna kell 12–14 on Mustamäe Linnaosa Valitsuse telk Lepistiku peatuses, mustamäelasi oodatakse lahkesti läbi astuma. Juunikuus korraldatakse linnaosa suuremates tõmbekeskustes kokku kaheksa välikontorit.

„MLOV välikontorite korraldamisest on meil kujunenud juba päris pikk traditsioon,“ möönab linnaosa vanem Lauri Laats, „mis tänavu kevadel tänu koroonakriisile küll mitmeks kuuks katkes. Seda enam on nüüd põhjust sellega jätkata! Ilmselt meil kõigil on selle ajaga tekkinud hulga küsimusi, millele vajame vastuseid, kogunenud uudiseid, mida jagada, ettepanekuid ja soove, kuidas Mustamäel midagi paremini teha ja mis võiks äkki hoopis tegemata jääda. Üksteist üle pika aja taas silmast silma näha on niikuinii kosutav. Loomulikult järgime ise ja kutsun ka mustamäelasi üles järgima 2 +2 reeglit, et meie kohtumised kulgeksid turvaliselt.

Kui meie varasemad välikontorid paiknesid peamiselt kahes kohas, Mustamäe turul ja Lepistiku peatuses, siis seekord otsustasime natuke laiemalt liikuda: 15. juunil oleme Mustamäe Tervisekeskuse juures, 16. juunil Siili peatuses ja 18. juunil Vilde tee 124 Maxima kõrval.

Aga esimene välikontor üle pika aja on täna, 3. juunil, ikka vanas tuttavas kohas Lepistiku peatuses, kus oleme ka 17. ja 19. juunil, ning 5. ja 12. juunil ootame mustamäelasi Mustamäe turul.

MLOV välikontor on avatud kell 12–14, astuge läbi!“

Head Uudised GoodNews