1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. Vanemuine paneb sadu pileteid müüki soodushinnaga!
Vanemuine paneb sadu pileteid müüki soodushinnaga!

Vanemuine paneb sadu pileteid müüki soodushinnaga!

Tänasest on nelja järgneva päeva jooksul soodusmüügis piletid kõigile Vanemuise teatri selle hooaja etendustele.

Piletisaju käigus saab pääsmeid osta täishinnast oluliselt soodsamalt ja mida pikemalt oma teatriskäiku ette planeerida, seda soodsamaks kujuneb pileti hind.

Igal Piletisaju päeval on Vanemuise teatri suure maja kassas erinev ja eriti soodne päevapakkumine. Suure maja kassas ootab piletiostjaid ka loosiratas.

Vanemuise etenduste soodushinnad kehtivad ka Tallinnas Nokia Kontserdimajas ja mujalgi Eestis toimuvate Vanemuise külalisetenduste puhul. Piletisaju raames broneerimist ei toimu ning Piletisaju soodustused ei laiene varem tehtud piletibroneeringutele. Piletisaju ajal kehtivad ka muud soodustused (pensionärid, õpilased, ISIC- ja ITIC-kaardi omanikud), mis on arvestatud täishinnast.

Soodushinnaga pileteid saab osta Vanemuise teatri suure maja kassast, samuti Piletilevi, Piletimaailma ja Ticketpro (Nokia Kontserdimaja etendustele) müügikohtadest üle Eesti. Soodushinnad kehtivad ka kõigi kolme piletimüügisüsteemi internetikeskkonnas. Internetis algas Piletisadu täna öösel kell 00.01 ning lõpeb laupäeva hilisõhtul kell 23.59. Netipileti ostjatel palume jälgida hinna valikul kindlasti rida “Piletisadu”, mitte “Tavahind”.

Vanemuise teatri repertuaaris on eeloleval hooajal 60 lavatust ja kontserti, neist 12 on uuslavastused. Ühtekokku annab teater üle 500 etenduse.

Head Uudised GoodNews