1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Vanemuise kontserdimajas tähistatakse eakate päeva tasuta kontserdiga
Vanemuise kontserdimajas tähistatakse eakate päeva tasuta kontserdiga

Vanemuise kontserdimajas tähistatakse eakate päeva tasuta kontserdiga

Tartu linn tähistab rahvusvahelist eakate päeva tasuta kontserdiga Vanemuise kontserdimajas 30. septembril kell 13.00. Sel aastal annab kontserdi Ott Lepland. Kontserdile on oodatud kõik vanemaealised tartlased.

„Eakate päeva tähistamisega tahame tunnustada ja väärtustada meie vanemaealisi, kelle elutarkus, kogemused ja elujõud on ühiskonnas hindamatud. Tasuta kontserdiga aitame luua erilisi ühiseid mälestusi, mis tooksid rõõmu eakate igapäeva,” sõnas abilinnapea Reno Laidre.

Eakate päeva tähistamisega tahame tunnustada ja väärtustada meie vanemaealisi, kelle elutarkus, kogemused ja elujõud on ühiskonnas hindamatud. Tasuta kontserdiga aitame luua erilisi ühiseid mälestusi, mis tooksid rõõmu eakate igapäeva.

Rahvusvahelist eakate päeva tähistatakse üle maailma alates 1990. aastast, et juhtida tähelepanu vananemisega seotud väljakutsetele ja võimalustele. Tartu linnas tähistatakse rahvusvahelist eakate päeva igal aastal mõne tasuta üritusega.

Foto: Mana Kaasik

Tänavust kontserti korraldab Tartu Linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakond koostöös Ropka-Karlova päevakeskusega. Üritust rahastab Tartu linnavalitsus.

Head Uudised GoodNews