1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Viljandi linnavalitsus teeb 45 000 euro eest lisainvesteeringuid
Viljandi linnavalitsus teeb 45 000 euro eest lisainvesteeringuid

Viljandi linnavalitsus teeb 45 000 euro eest lisainvesteeringuid

Viljandi linnavalitsus teeb sel sügisel üle 45 000 euro lisainvesteeringuid Lastepargis, Pikal tänaval, Vabarna tänaval ja Pärnu maantee äärse kivimüüri parandamiseks.

7900 euro eest sai nädala alguses korda Lastepargi pump-trackí’i ümber kulgev rattaring, mille asfaltkate oli amortiseerunud.

Juba varem olemas olnud rada on mõeldud lastele rattasõidu harjutamiseks.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul otsustati töö ette võtta, et Lastepargist saaks terviklik koht, kus lapsed saavad jalgrattasõitu harjutada. «Samuti on mõistlik, et kui ühes kohas juba suuremad ehitustööd käivad, siis teeb linn omalt poolt ümbritseva keskkonna võimalikult hästi korda. Usun, et linna, Rotary klubi ja ettevõtjate koostööna valmiv pump-track  ja harjutusring loovad Lastepargis suurepärased tingimused jalgrattasõidu õppimiseks,» rääkis linnapea.

Linnaeelarve investeeringute reservist rahastatakse veel Pika tänava munakivisillutise vuukide täitmist 8935 euroga ja Pärnu maantee äärse Pauluse koguduse kalmistu kivimüüri vuukide täiendavat täitmist 3823 euroga. Oluline areng ootab Peetrimõisas asuvat Vabarna tänavat, kus seni puudus väljaehitatud sõidutee. Nüüd saab see 25 000 euroga rajatud.

Head Uudised GoodNews