1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VILJANDI! Viljandi pärimusmuusika ait tähistab kaheksandat sünnipäeva
VILJANDI! Viljandi pärimusmuusika ait tähistab kaheksandat sünnipäeva

VILJANDI! Viljandi pärimusmuusika ait tähistab kaheksandat sünnipäeva

aida sünnipäev24. märtsil saab Viljandi pärimusmuusika ait kaheksa aastaseks. Maja, mis paljudele oma hea akustikaga kontsertsaalides, maalilise vaatega kohvikus, pärimusmuusika teabekogus või August Pulsti õpistus suurel hulgal häid emotsioone on pakkunud, ootab nüüd taas kõiki külla.

Seekordne aida sünnipäev on ootamatu ja omanäoline, sest maja on täidetud mitmete aida jaoks uudsete ja omapäraste tegevustega, mis peaksid kõnetama eri vanuses sünnipäevalisi: suures saalis on avatud batuut, seiklusmäng viib maja seninägemata nurkadesse, reede varahommikul saab minna keskuse juhatajaga aida sauna leili viskama, väike saal võõrustab vaba lava ja pärimuskaraoket ja loomulikult toimub veel palju muud.

Pärimusmuusika aida produtsent Jaan Jaago kutsub kõiki peost osa saama, sest emotsioone ja elamusi on sünnipäevapeolt oodata küllaga. “Pidu tuleb meie maja kohta üsna ebatavaline ning seda peamiselt seetõttu, et see on mõnes muus kontekstis ja kohas tegelikult väga tavaline, aga meie majas mitte nii väga,” rääkis Jaago.

“Millal veel saab aita tulla nõnda, et fuajee on täis õhupalle ja suures saalis on suur batuut, millel saavad hüpata nii suured kui väikesed, kohvikus on korralik pikk laud igal tunnil vahetuva peoperenaise või -mehega ning väikeses saalis toimub pärimuskaraoke ja muusikaviktoriin? Vastus on lihtne – ega pärast 24. märtsi ei saagi,” lisas produtsent ning kutsub kõiki sünnipäevapeost osa saama!

Mis veel? Palju veel, sest see on ju sünnipäev! Mine, avasta ja imesta!

Head Uudised GoodNews