1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. Von Krahl avab uuesti uksed
Von Krahl avab uuesti uksed

Von Krahl avab uuesti uksed

Barbarella
Barbarella

Viimasel paaril kuul peamiselt remondimeeste pärusmaana tegutsenud Von Krahli Teater avab sel nädalal publikule uuesti oma uksed. Teater sai endale juurde uue saali ja läheb järgmistele aastatele vastu ka uue kreedoga.

Avanemise raames esietendub 13. novembril Peeter Jalaka lavastatud “Millest me räägime, kui me räägime armastusest ehk Barbarella”. Ulme- ja komöödiaelementidega lavastus viib publik kosmosereisile sajandeid armastusest läbiimbunud rahumeelsesse Universumisse, mille tundmatutel äärealadel on igavikulist harmooniat hakanud kõigutama teadlane Duran Duran. On ainult üks inimene, kes suudab päästa armastava universumi liitu hävingust. See inimene on Barbarella – hüperseksikas armastusesõdalane, kes põrutab oma karvases roosas kosmoselaevas kartmatult tähtede poole.

Barbarella
Barbarella

Lavastuse autor on Sigismund von Krahl, dramaturgid Taavi Eelmaa, Peeter Jalakas, Tarmo Jüristo, kostüümikunstnik Reet Aus ja videokunstnik Mikk-Mait Kivi. Laval on näitlejad Jim Ashilevi, Liis Lindmaa, Kait Kall, Ott Kartau, Loore Martma, Tõnis Niinemets, Ragne Veensalu. Lavastuse kohta lähemalt: www.vonkrahl.ee/etendus/uus-lavastus/

Lavastuse piletid müügil ainult Von Krahli uues piletisüsteemis: www.vonkrahl.ee/piletid   Liitumisel Von Krahli Klubiga kehtivad publikule nüüdsest ka soodsamad piletihinnad.

Lisaks esitleb Von Krahl neljapäeval esietenduse järel Von Krahli ajaloo läbilõike raamatut “Žilett” ja kuulutab teatrile välja uue kunstikreedo.

Barbarella
Barbarella

15. novembril teeb Von Krahl lahti uksed muusikasõpradele järjekorras kahekümne teise Von Krahli sünnipäevapeoga. Esinevad Junk Riot, Ans. Andur, Galvanic Elephants, Big Wave Riders ja dj-d Robert Linna, Jon Mikiver, Roma Pi, Taavi Luisk, Villu Kraan. Teatri ülemises saalis läheb südaööl lahti pinksilahing Pinksiklubi Vint 44mm juhatusel.

Pilet enne kl 22.00 4€, hiljem 8€. Sündmus

Facebookis: www.facebook.com/events/1485479968383619/

Vaata ka Von Krahli kodukat: www.vonkrahl.ee

Head Uudised GoodNews