1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. WoW Studio juuksur Kelly Madissoon: talvisel ajal võta vajadusel vitamiine, joo piisavalt vett ja hoidu stressist!
WoW Studio juuksur Kelly Madissoon: talvisel ajal võta vajadusel vitamiine, joo piisavalt vett ja hoidu stressist!

WoW Studio juuksur Kelly Madissoon: talvisel ajal võta vajadusel vitamiine, joo piisavalt vett ja hoidu stressist!

kellyTalv ja külmakraadid on kohal, pakase eest tuleb ennast kaitsta ning kindlasti ei tohi unustada ka juukseid. Talvel vajavad juuksed erinevaid viimistlustooteid ning intensiivpalsameid, kui soojemal perioodil.

WoW Studio spetsialist Kelly Madissoon annab nõu, mida saaks iga inimene enda juuste jaoks igapäevaselt ära teha ning räägib natuke ka sellest, mida halba võivad saabunud külmakraadid meie juustele teha.

Kuidas saabunud külmakraadid meie juukseid ohustavad?

Kuna külmaga tõmbuvad peanaha kapillaarid kokku ja juuksekarva sibul saab organismist vähem vajalikke toitaineid, aeglustub juuste kasv ja juuksed võivad hakata katkema ning välja langema.

Kuidas saab iga inimene enda juukseid suure külma eest hoida ja kaitsta?

Talvel on müts asendamatu juuste kaitsja pakase eest. Viis miinuskraadi on viimani piir, mil võib palja peaga juukseid kahjustamata käia. Vali õhku läbilaskev müts, mis säilitab juuste kohevuse ja ei suru hommikul tehtud soengut peadligi! Kaitsma peab juukseid kogu pikkuses. Kindlasti ei tohi õue minna niiskete juustega, sest nii nagu jäätub vesi, jäätuvad ka juuksed.

Milliseid igapäevaseid protseduure te soovitaksite inimestele koduseks juuksehoolduseks?

Kõik algab õigesti valitud juuksehooldustoodetest. Hoolda peanahka õigesti! Vali šampoon vastavalt enda juuksetüübile ja palsam hetkeolukorra järgi! Talvisel ajal võta vajadusel vitamiine, joo piisavalt vett ja hoidu stressist!

Juuste pesemisest rääkides — kas neid tohib pesta iga päev?

Jah, tohib, kui juuksed on terved, kuid soovitatav oleks valida õrnatoimelised, spetsiaalselt igapäevaseks pesuks mõeldud tooted. Korra kuus võiks pesta sügavpuhastava šampooniga, eriti need inimesed, kes kasutavad palju viimistlustooteid (geelid, vahad, lakid jt) või kellel on rasune peanahk.

Mis on see üks asi, mida iga inimene võiks enda juuste jaoks igapäevaselt ära teha?

Talvisel ajal on soovitav valida tugevama toimega intensiivpalsamid, kord nädalas kasutatavad ravimaskid ja viimistlustooted. Juuste elektrilisuse vähendamiseks soovitan kasutada juustesse jäetavaid proteiinirikkaid spray`sid, mida võib kasutada iga päev.

Rohkem infot WoW Studio kohta leiab SIIT !

wow studio

Head Uudised GoodNews