1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. WOW STUDIOLT! Megavolüümi soovijad ei pea kartma ripsmete koormamise pärast
WOW STUDIOLT! Megavolüümi soovijad ei pea kartma ripsmete koormamise pärast

WOW STUDIOLT! Megavolüümi soovijad ei pea kartma ripsmete koormamise pärast

14030807_1365680130126030_78290715_nEestis on tuntust kogunud nii klassikalised ripsmepikendused kui volüümripsmed, kuid nüüd on populaarsust kogumas ka megavolüümripsmed. Tegu on kõige tihedama variandiga paigaldatavatest ripsmetest, kuid need ei ole enda ripsmele kahjulikumad või koormavad, kui eelnevad. Seda seetõttu, et megavolüümripsmete puhul on tegemist väga õhukese karvaga, mis on volüümripsmete karva paksusest üle poole võrra õhem. Uurisime WoW Studio omaniku ning ripsme spetsialisti Kristina Toome käest, millega täpsemalt tegu.

Pakute inimestele klassikaliste ning volüümripsmete kõrvale megavolüümripsmeid, millega on tegu?

Need on sarnased volüümripsmetele, aga palju tihedamad. Tiheduse saame me tänu sellele, et me kasutame veel õhemat karva. Nüüd hiljuti tuli Eestisse karv paksusega 0,03 mm, mis on väga õhuke ning mõne kliendi puhul on see õhem isegi kliendi enda ripsmekarvast. Tänu sellele me saame teha suurtutikuid. Minu tehnika näeb ette küll mitte ühte suurt tutikut, vaid kahte, mille me kleebime ripsmekarva ümber. Tutikus olevad ripsmed on erinevat mõõtu ning ma nimetan seda astmeliseks volüümiks.

Ripsmed ise on õhulisemad, veel pehmemad ja tihedamad. Kui kliendil on endal vähe ripsmeid, siis nendel võivad klassikalised volüümripsmed jääda siiski natukene hõredad või auklikud, kuid megavolüümiga on võimalik rida ära täita ja saada ilus ühtlane tulemus, kui seda ilusasti ehitada.

Kui ohutu on see kliendi ripsmele ja kui mitu tutikut läheb ühe ripsme juurde?

Kindlasti ei ole megavolüümripsmed kliendi ripsmetele kahjulikumad, sest lõppkokkuvõttes on nad siiski ühes kaalus, just selle tõttu, et klassikalise volüümripsme paksus on 0,07 mm. Seega megavolüümil on tegemist üle poole õhema karvaga ning tänu sellele saab karvu rohkem panna ning saame suurema tutiku. Ma arvan, et kui sellega mitte väga üle pingutada, siis võib ta isegi kohati olla kergem oma ripsmest.

14074421_1365680806792629_1272956406_o

Kellele on mõeldud megavolüümripsmed? Võib-olla on tulemus mõne kliendi jaoks liiga wow ehk tuleks paigaldada megavolüüm mõne suurema sündmuse puhul?

Eelkõige ma soovitan seda inimestele, kellel ei ole palju ripsmeid, aga nad siiski tahaks sealt mingisugust tulemust saavutada. Kindlasti on inimesi, kes tahavad pidevalt väga tihedaid ripsmeid, see on just neile.
Loomulikult inimesele, kes taotleb rohkem loomulikku joont, ma megavolüümripsmeid siiski ei soovita.

Kui tihedalt peaks megavolüümripsmetega käima hoolduses?

Hoolduses peaks käima siiski sama tihedalt kui klassikaliste või volüümripsmetega. Hooldus ei seisne tegelikult selles, et ripsmed võivad enne ära kukkuda, vaid selles, et ripsmed kasvavad välja. Ripsmetel on erinevad kasvuperioodid. Täiskasvanud karvad kukuvad küll kolme nädala jooksul välja, kuid me ei paigalda hoolduse ajal ripsmeid ainult täiskasvanud, vaid ka keskmist kasvu karvadele, mille eluiga on kuni poolteist kuud.

See ei tähenda, et inimene võiks tulla hooldusesse pooleteist kuu pärast, sest kui see karv kasvab välja ja inimene tuleb liiga hilja hooldusesse, siis me peame välja kasvanud karvad eemaldama ja tänu sellele peaksime me terve töö tegema otsast peale. Kolm nädalat on optimaalne aeg, millal klient peaks tehniku juurde hooldusele tulema.

wow studio

Head Uudised GoodNews