1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. 13 hakkajat meest asutasid Pirita Meesteklubi
13 hakkajat meest asutasid Pirita Meesteklubi

13 hakkajat meest asutasid Pirita Meesteklubi

Täna asutasid 13 hakkajat meest Pirita Meesteklubi.

Pirita sotsiaalkeskuse kaminasaali kogunes toatäis mehi, et pidada maha Pirita Meesteklubi asutamise koosolek.

Linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul on juba kaua aega olnud kõne all, et Pirita aktiivsed mehed võiksid ka isekeskis toimetada ja ühiselt midagi ette võtta. “Suur huvi ja kohaletulnud meeste arv näitas, et asjal on jumet,” sõnas Liinat, kes avakoosolekul ideid pakkus ning tutvustas võimalusi, kuidas saab linnaosa Meesteklubi tegemistele toeks olla.

Esimesel koosolekul said mehed omavahel tuttavamaks. Mehed on pärit Pirita eri nurkadest ning erinevate huvidega – kunstist spordini ja muusikast tehnikahuvini, mõned peavad lugu matkamisest või reisimisest, aga ka uutest tehnoloogiatest. “Tundus, et mehed sobivad omavahel päris hästi. Üks, mis Pirita Meesteklubi mehi seob, on tahe midagi uut teada saada ja koos midagi ära teha,” sõnas linnaosavanem.

Pirita Meesteklubi juhiks valiti Hardo Rätsep. Kohtumisel arutati, kui sageli kokku saada ja mida ühiselt ette võtta. Otsustati, et Pirita Meesteklubi võiks kokku saada kord kuus iga kuu kolmandal kolmapäeval, aga nii aeg kui ka sagedus võib muutuda vastavalt vajadusele.

Järgmine Pirita Meesteklubi kogunemine on 18. märtsil kell 18 Pirita sotsiaalkeskuses. “Pirita Meesteklubi ootab uusi liitujaid. Tere tulemast,” sõnas Liinat.

Head Uudised GoodNews