1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. 2022. aastal said „Hoovid korda“ toetuse raames toetust kümme Kristiine korteriühistut
2022. aastal said „Hoovid korda“ toetuse raames toetust kümme Kristiine korteriühistut

2022. aastal said „Hoovid korda“ toetuse raames toetust kümme Kristiine korteriühistut

Möödunud aastal said Kristiines „Hoovid korda“ raames toetust kümme korteriühistut – Tallinna linn eraldas kümne hoovi korrastamiseks kokku üle 60 tuhande euro.

2022. aastal viisid korteriühistud „Hoovid korda“ toetuse raames oma hoovidesse sisse mitmeid uuendusi ja värskendusi: tasandati või paigaldati murukivi ja unikivi, ehitati kuure, paigaldati tänavakivisid, kaameraid, aiamööblit ning korrastati haljastust. Samuti teostati drenaažisüsteemi väljaehitamist ning kivikattega kõnniteede ja hooviala rekonstrueerimist.

„Lisaks sellele, et värskendatud ja korrastatud hoovil on praktiline väärtus eelkõige majaelanikele, on uuendatud hoovil ka esteetiline väärtus – värskendatud koduhoovid muudavad linnapildi veelgi ilusamaks,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ning lisas: „Kevad on peagi taas kätte jõudmas ning nüüd on võimalik taas taotleda toetust õueala korrastamiseks. Soovitan Kristiine elanikel julgelt mõelda, mismoodi oma hoovi kaasajastada ning veelgi kaunimaks muuta ning taotleda toetust ideede elluviimiseks.“

  • Toetuse saamiseks tuleb taotlus esitada koos vajalike dokumentidega hiljemalt 1. märtsiks.
  • Toetust tuleb taotleda enne töödega alustamist.
  • Toetus makstakse välja pärast tööde tegemist ja kuluaruande esitamist. Tööd peavad olema kooskõlastatud linnaosa valitsusega (olemas ehitusluba, ehitusteatis vms luba või kooskõlastus). Toetuse “Hoovid korda” eelarve on 2023. aastal 684 000 eurot.
  • Loe lähemalt: SIIT!
Head Uudised GoodNews