1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Eestis anti esmakordselt välja Unistuste Elluviija auhind!
Eestis anti esmakordselt välja Unistuste Elluviija auhind!

Eestis anti esmakordselt välja Unistuste Elluviija auhind!

24. mail andis Ameerika Kaubanduskoda Eestis koostöös Latitude59 konverentsi ja EO59 ettevõttega esmakordselt välja Pamela Luise Dream Lifter (Unistuste Elluviija) auhinna.

Auhinnavõitjaks valiti Annika Tõnurist, kes töötab Tartu lähedal Sillaotsa koolis klassiõpetajana ning juhendab noori õpetajaid, olles võitnud ka Tartu aasta klassiõpetaja 2019 tiitli. Lisaks osaleb Tõnurist aktiivselt Eesti Kaitseväe Kodutütarde seltsi töös, tagamaks, et ka naised oleks valmis Eesti kaitseks kriisiolukorras.

Auhinnavõitjaks valiti Annika Tõnurist, kes töötab Tartu lähedal Sillaotsa koolis klassiõpetajana ning juhendab noori õpetajaid, olles võitnud ka Tartu aasta klassiõpetaja 2019 tiitli.

Auhinnalaureaat Annika Tõnurist: „See on tõeline au ja samas ka suur vastutus pälvida esimene Pamela Luise Dream Lifter auhind. Pamela püüdis igal sammul inimesi aidata ning nende elu paremaks muuta ja võitjana püüan olla sama ambitsioonikas ning aidata viia ellu julgeid unistusi, nagu tegi seda Pamela oma elu jooksul. Minu jaoks tähendab Dream Lifter ärgata hommikuti ja leida võimalusi, mis annavad teistele inimestele jõudu, julgustavad, toovad lootust ka kõige hullemates olukordades.“

Minu jaoks tähendab Dream Lifter ärgata hommikuti ja leida võimalusi, mis annavad teistele inimestele jõudu, julgustavad, toovad lootust ka kõige hullemates olukordades.

Annika Tõnurist on auhinnažürii hinnangul tõeline Unistuste Elluviija ja ta tuletab meile meelde, et me kõik saame olla abivajavate inimeste lugude elluviijad- Ameerika Kaubanduskoda Eestis koos EO59 ootab põnevusega järgmise aasta auhinna nominatsioone ja kutsub kõiki üles esitama kandidaate, kes väärivad tunnustust inspireeriva ja unistusi elluviiva tegevuse eest.

  • Pamela Luise Dream Lifter auhinnale esitati seekord 11 nominatsiooni.
  • Auhinnale panid õla alla Carl Pucci perekond, Hilton Tallinn Park hotell, Liisi Org (Latitude59) ja Megan Riley (MLR Strategies). Auhind koosnes Morpho liblika ornamendist, rahalisest toetusest, ööst kahele Hilton Tallinn Park hotellis ning erinevatest coaching sessioonidest.
  • Auhinnažüriis osalesid Kimberlyn McDonald (UVA), Laura Ortiz (ABB), Kriss Eglite (New Vintage by Kriss), Kristi Pärn-Valdoja, (Säde toimetaja) ja Carl Pucci (Pamela Luise Picardi poeg).

Pamela Luise Picard (1964-2022) oli ameeriklanna, kes osales palju vabatahtlikus töös ning tegeles heategevusega. Ta oli paljude inimeste lugudes varjatud kangelane ning aitas ellu viia nende unistusi. Auhinna loojaks on tema Eestis elav poeg Carl Pucci, ettevõtte EO59 omanik.

Ta oli paljude inimeste lugudes varjatud kangelane ning aitas ellu viia nende unistusi.

Pamela Luise Dream Lifter auhinna kohta saab rohkem lugeda SIIT.

Head Uudised GoodNews