1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Elamumajanduskonverents tõi kokku hulgaliselt aktiivseid huvilisi
Elamumajanduskonverents tõi kokku hulgaliselt aktiivseid huvilisi

Elamumajanduskonverents tõi kokku hulgaliselt aktiivseid huvilisi

Elamumajanduskonverents toi kokku hulgaliselt aktiivseid huvilisiMustamäel kultuurikeskuses „Kaja“ täna keskpäeval alanud esinejate- ja teemaderohkel elamumajanduskonverentsil on teemadeks „Roheline pealinn“, „Kodukulude kokkuhoid“ ning „Kortermajade renoveerimine“.

Riigikogu aseesimees Jüri Ratas, Euroopa rohelise pealinna idee algataja, kõneles Tallinna Euroopa roheliseks pealinnaks saamiseks eeldustest, linnakeskkonna parandamisest ja keskkonnasäästlike lahenduste rakendamisest.

Abilinnapea Eha Võrk annab ülevaate linna pikaajalisest ja mitmekülgset koostööst korteriühistute probleemide lahendamisele kaasa aitamisel ja toetamisel. Abilinnapea Arvo Sarapuu räägib kodukuludelt säästmise võimalustest.

Elamumajanduskonverents toi kokku hulgaliselt aktiivseid huvilisi2Justiitsministeeriumi esindaja tutvustab uuest korteriomandi- ja korteriühistuseadusest tulenevaid olulisemaid muudatusi, Tallinna Tehnikaülikooli emeriitprofessor Karl Õiger annab ülevaate Mustamäe majade tehnilisest olukorrast ning korteriühistu esimees Anvar Kima jagab kogemusi kortermaja tervikrenoveerimise ja energiasäästlikumaks muutmise kohta.

Lisaks ettekannetele ja paneeldiskussioonidele autasustatakse projekti „Roheline õu“ parimaid ja toimub teemakohane arutelu vabas vormis.

Elamumajanduskonverents toi kokku hulgaliselt aktiivseid huvilisi3„Tallinna elamumajanduskonverentsist on kujunemas igasügisene traditsiooniline suursündmus,“ ütles abilinnapea Eha Võrk. „Elamumajanduskonverentsist on kasu nii korteriühistute juhtidele kui korteriomanikele. Osalejad saavad teadmisi ja näpunäiteid, kuidas nii kogu maja kui ka üksikkorterit tõhusamalt majandada – kuidas energiat kokku hoida jne.“

Konverentsi kava järgi kestab teist korda toimuv Tallinna elamumajanduskonverents kuni kella 16-ni.

Head Uudised GoodNews