1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Ettevaatust Sebra! Kristiine kutsub pühapäeval tasuta lasteteatri etendusele
Ettevaatust Sebra! Kristiine kutsub pühapäeval tasuta lasteteatri etendusele

Ettevaatust Sebra! Kristiine kutsub pühapäeval tasuta lasteteatri etendusele

Tänavu suvel jätkab Kristiine Linnaosa Valitsus tasuta lastehommikute korraldamise traditsiooni Löwenruh` pargis (Mustamäe tee 59a) ja täiendab seda üks kord kuus toimuvate tasuta teatri etendustega. Sel pühapäeval, 9. juunil kell 12.00 toimub selle suve esimene lastele mõeldud tasuta etendus „Ettevaatust Sebra“, mis on rõõmus ja liiklusteemaline ning räägib kiivri vajalikkusest.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on sellele ja järgnevatele tasuta teatrietendustele ning lastehommikutele oodatud kõik Kristiine, aga ka teiste Tallinna linnaosade lapsed, kes veedavad nädalavahetused pealinnas. “Pühapäevased lastehommikud ja lasteteatri etendused Löwenruh pargi roheluses on suurepärane võimalus peredele tulla loodusesse lõbusalt ja sisukalt aega veetma,” sõnas Riibe.

Juunikuu lastehommikute kava:

09.06 Teater „Ettevaatust Sebra“
16.06 Jänku Johanna ja Jänku Juss
23.06 Printsess Anna ja lumekuninganna Elsa
30.06 Minni ja Miki

Löwenruh lastehommikud toimuvad igal pühapäeval kell 12.00 (kuni 25. augustini k.a.).

Lastehommikute raames tegelevad tunni aja jooksul lastega kaks kostümeeritud animatsioonikuju. Kõigile lastele ja nende vanematele on see ürituste sari TASUTA – kogu korraldusliku poole rahastab Kristiine Linnaosa Valitsus.

Head Uudised GoodNews