1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Euroapteek avas e-apteegi
Euroapteek avas e-apteegi

Euroapteek avas e-apteegi

Euroapteegi kaubamärgi all avati 1. märtsil varasemalt Azeta nime kandnud Mint apteegi e-apteek, mis pakub võimalust tellida parima hinnaga apteegitooteid kõikjal üle Eesti endale koju või pakiautomaati. Lisaks on võimalik läbi e-apteegi konsulteerida kogenud ja usaldusväärse apteekriga.

Siiani Azeta kaubamärgi all tegutsenud e-apteek läbis uuenduskuuri ning jätkab alates märtsist Euroapteegi kaubamärgi all. Enam kui kaks aastat tegutsenud e-apteek on turul tugevalt kanda kinnitanud – 2022. aasta neljandas kvartalis kasvas e-apteegi kaugmüügi käive varasema aastaga võrreldes 72 protsenti, samal ajal kui Ravimiameti statistika põhjal oli üldine kasv vaid 10 protsenti.

Foto: Havas

Euroapteegi tegevjuht Dominykas Kryževičiuse sõnul on puhas rõõm tuua klientideni e-apteek, mis aitab tervisemuredele kiiresti professionaalset abi saada. “E-apteek on ka lisavõimalus saada osa Euroapteegi parimatest pakkumistest, sest pakume tervise- ja ilutooteid soodsaima hinnaga,” kinnitab Euroapteegi tegevjuht. “Klientidele saame pakkuda senisest laiemat sortimenti ja e-apteegi kaudu soovime oma heade pakkumistega jõuda noorema sihtgrupini. Populaarsed kampaaniapakkumised on samuti nüüdsest e-apteegis saadaval,” lisab ta.

Kryževičius toob e-apteegi eeliste nimekirjast esile ka kliendi privaatsuse. “E-apteegis nõustab inimesi igapäevaselt kogenud apteeker, kellele saab muretult esitada ka neid küsimusi, mida apteegis kohapeal olles apteekri käest ehk küsida ei soovita.”

E-apteegi omanik, OÜ PharmaMint juhatuse liige Piret Raad rõhutab, et internetist ostmine on mugav võimalus ka neile, kes peavad kasutama regulaarselt kindlat ravimit või aitavad oma lähedastel vajalikke ravimeid hankida. Tähelepanuta ei saa jätta ka apteegikosmeetikat, mille kasutamine kogub klientide hulgas aina rohkem populaarsust.

“Ühendame oma teadmised Euroapteekide võrgustikuga ja tegutseme sünergias sama kaubamärgi all. See on ettevõtte jaoks tõhusam ja mis kõige tähtsam, pakub klientidele mugavat ning head kogemust,” kinnitab Azeta tegevjuht Andrius Jurgelevičius.

Jurgelevičius toob e-apteegi suurima plussina välja selle kättesaadavuse. “Sama sortiment ja professionaalne apteekri konsultatsioon on saadaval kõikjal, olenemata asukohast ehk teisisõnu on apteek taskus. Klientidele on see mugav – sama valik retseptiravimeid, tervishoiutooteid ja dermatoloogilist kosmeetikat, mis füüsilises apteegis, on vaid mõne hiireklõpsu kaugusel ning neid saab kas koduuksele tuua või neile lähedal asuvasse pakiautomaati järele tulla. Professionaalse apteekri konsultatsiooni saab teostada ka telefoni või vestlusakna kaudu,” ütleb ta.

  • Retseptiravimeid saab osta ja apteekrilt nõu küsida Euroapteegi keskkonnas esmaspäevast reedeni, kell 9.00 – 17.00.
  • E-apteegist tellitud kaup tuuakse soovi korral otse koju kätte või lähimasse pakiautomaati kahe tööpäeva jooksul.
Head Uudised GoodNews