1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Google osaleb TTÜs karjääriüritusel Võti Tulevikku
Google osaleb TTÜs karjääriüritusel Võti Tulevikku

Google osaleb TTÜs karjääriüritusel Võti Tulevikku

Google logoMaailma parima tööandjana tituleeritud ettevõte Google tutvustab töö- ja praktikavõimalusi 4. märtsil kell 10.00 Tallinna Tehnikaülikoolis. 3.-4. märtsil tudengiorganisatsiooni BEST-Estonia poolt korraldataval karjääriüritusel Võti Tulevikku 2014 osaleb tänavusel aastal ligi 50 ettevõtet.

„Kas sa teadsid, et Google värbab andekaid tudengeid erinevatelt erialadelt? Tuleme Tallinna Tehnikaülikooli rääkima töötamisest Google’s, meie kultuurist ning karjäärivõimalustest. Tule kuulama!” kommenteeris Google ülikoolide programmi spetsialist Monika Mankiewicz.

“Google’i personal lahendab iga päev keerukaid probleeme just selleks, et viia ellu peamist missiooni, milleks on kogu maailma informatsiooni organiseerimine ja kasutajatele universaalselt kättesaadavaks muutmine. Räägime Google’st nii seest kui ka väljaspoolt. Juttu tuleb ajaloost ja kultuurist kuni erinevate karjäärivõimalusteni välja.” lisas meediastrateeg Didzis Vilcans, kes tuleb kohale Google EMEA peakorterist Dublinist.

Lisaks Google etteastele toimuvad ka mitmed töötoad ja grupiintervjuud teiste ettevõtete poolt, kus tudengitel on võimalus ennast tõestada ja tänu sellele leida endale praktika- või töökoht.

Esmaspäeval, 3. märtsil leiavad aset erinevad loengud ja koolitused üldharivatel teemadel, mida viivad läbi tuntud nimed nagu Ene Ergma, Martin Veinmann, Meelis Lang, Andres Susi, Tiina Saar, Kristo Krumm ja Kaia Taal. Paralleelselt loengute ja koolitustega toimuvad ettevõtete poolt läbiviidavad grupiintervjuud.

4. märtsil leiab TTÜ aulas ja Tudengimajas aset suur karjäärimess, mille eesmärk on aidata tudengitel luua kontakte ettevõtete esindajatega. Ligi 50 ettevõtet on esindatud oma boksiga ning valmis jagama informatsiooni ning rääkima praktika- ja töökoha võimalustest. Mess algab hommikul kell 9.00 ning kestab kuni 16:00-ni. Lisaks karjäärimessile
toimuvad ettevõtete poolt läbiviidavad töötoad, kus tudengid saavad ennast proovile panna.

Võti Tulevikku on tudengitele tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine loengutele, koolitustele, töötubadesse, grupiintervjuudele ja Google presentatsioonile. Messile eelregistreerimist ei toimu. Eelregistreerimise
ja lisainformatsiooni leiate Võti Tulevikku veebilehelt www.VT.ee, kuhu iga ettevõte on lisanud oma kontaktandmed ja firma tutvustuse.

Head Uudised GoodNews