1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Haabersti linnaosakogu kiitis heaks eelarve, mis panustab nii haridusse, heakorda kui ka loomaeda
Haabersti linnaosakogu kiitis heaks eelarve, mis panustab nii haridusse, heakorda kui ka loomaeda

Haabersti linnaosakogu kiitis heaks eelarve, mis panustab nii haridusse, heakorda kui ka loomaeda

Eile toimus Haabersti linnaosakogu koosolek, kus linnaosakogu liikmetele tutvustati Tallinna 2020. aasta eelarvet. Haabersti linnaosakogu kiitis eelarve, mis panustab nii haridusse, heakorda kui ka loomaeda, heaks.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et uus eelarve toob Haaberstile kaasa mitmeid olulisi investeeringuid. „Mul on hea meel, et linnaosasse tuleb juurde uusi lasteaiakohti, sest pikalt tühjalt seisnud Järveotsa tee 33 hoone asemel tuleb kaasaegne lasteaed. Renoveeritud saab ka Mustjõe Gümnaasium, mis Haabersti koolidest ainsana ei olnud veel tervikrenoveerimist läbinud,“ ütles linnaosavanem.

Hanimägi lisas, et uus eelarve näeb ette ka linnaosas vaba aja veetmiseks mõeldud paikade korrastamisi, mänguväljakute renoveerimisi ning olulisi tee-ehitusi. „Mul on hea meel, et eelarvesse on jõudnud ka mitmed uued algatused ja mõtted, näiteks võimalik turu ja promenaadi rajamine Haaberstisse, mis loodetavasti saavad lähiaastatel ka reaalsuseks,“ jätkas Hanimägi. Linnaosavanem kinnitas, et enam panustatakse ka randade korrashoidu ja haljastusse ning jätkuvad investeeringud kvartalisiseste teede korrashoidu. Samuti renoveeritakse linnaosas neli laste mänguväljakut ning vaadatakse üle Järveotsa peremänguväljaku laiendamise võimalused.

Haabersti linnaosas asuvale Loomaaiale on Tallinna 2020. aasta eelarves ettenähtud vahendid projekti „Pilvemets“ elluviimiseks ja tiigrioru rajamiseks.

Head Uudised GoodNews