1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Haabersti linnaosavalitsuse töötajad istutasid Õismäe tiigi äärde 7500 krookuse sibulat
Haabersti linnaosavalitsuse töötajad istutasid Õismäe tiigi äärde 7500 krookuse sibulat

Haabersti linnaosavalitsuse töötajad istutasid Õismäe tiigi äärde 7500 krookuse sibulat

Sel nädalal istutasid Haabersti linnaosavalitsuse töötajad Õismäe tiigi äärde 7500 krookuse sibulat. See ettevõtmine on linnaosavalitsuse sümboolne kingitus Väike-Õismäe eelseisva juubeli puhul.

Foto: Haabersti Linnaosa Valitsus

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov ütles, et lillesibulad istutati selle nädala jooksul, kuna praegu on õige aeg varajased kevadlilled mulda panna. „Lillede istutamine on meie sümboolne kingitus Väike-Õismäe eelseisvale juubelile, mida tähistatakse järgmisel aastal. Mida saaks veel paremat kinkida asumile nimega Väike-Õismäe kui mitte lilli. Krookused on kaunid kevadlilled, mis hakkavad õitsema varakevadel ning kohe pärast lume sulamist saavad kõik linnaosa elanikud nautida ja imetleda nende õitsengut,” rääkis linnaosavanem. Ta lisas, et istutamisel osalesid ainult linnaosavalitsuse töötajad, et koos panustada linnaosa kingitustele.

Lillede istutamine on meie sümboolne kingitus Väike-Õismäe eelseisvale juubelile, mida tähistatakse järgmisel aastal.

Kokku istutati Õismäe tiigi äärde 7500 krookuse sibulat. Lilled on sümboolne kingitus linnaosavalitsuse poolt Väike-Õismäe 50. juubeli puhul, mida tähistatakse järgmisel aastal.

  • 1968. aastal valmis Eesti Projektis arhitektidel Mart Pordil ja Malle Meelakul Väike-Õismäe elurajooni planeering. 150-hektarise ala hoonestamist alustati 1973. aastal ning Väike-Õismäele oli kavas mahutada 45 000 elanikku. 1. oktoobri 2023 seisuga on Rahvastikuregistri andmetel Haabersti elanike arv 50 477, millest umbes 2/3 elab Väike-Õismäe asumis.
Head Uudised GoodNews