1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Haaberstis rõõmustavad lapsi suvised lastehommikud
Haaberstis rõõmustavad lapsi suvised lastehommikud

Haaberstis rõõmustavad lapsi suvised lastehommikud

Haabersti linnaosa vanema Anna Levandi sõnul on lastehommikud meie linnaosas saanud toredaks traditsiooniks ja toimuvad sel aastal mitmes kohas üle linnaosa. „Lastehommikutel ootavad lapsi vahvad mängud ja lõbusad trikitamised mängujuhi läbiviimisel ning glitter-tätoveeringud, õhupallifiguurid või näomaalingud,“ rääkis linnaosa vanem.

Lastehommikutel ootavad lapsi vahvad mängud ja lõbusad trikitamised mängujuhi läbiviimisel ning glitter-tätoveeringud, õhupallifiguurid või näomaalingud.

„Selle hooaja esimesel lastehommikul on kõigil huvilistel võimalus tulla nautima meeleolukat tantsuetendust ning osaleda lapselt lapsele laadal. Soovime esimesel lastehommikul, mis toimub lastekaitsepäeval, pakkuda lastele tõeliselt toredat ja meeleolukat elamust. Selleks on meil esimesel lastehommikul kohal Tantsuteater Polly etendusega “Pöial-Liisi”. Seega kutsun kõiki lapsi 1. juunil Väike-Õismäe tiigi äärde,“ lisas ta.

Lastehommiku raames toimuvale lapselt lapsele laadale on oodatud müüma ja kauplema kõik väikesed huvilised, kes soovivad oma kappidesse ja sahtlitesse ruumi teha. Laadale võib kauplema tulla enda valmistatud põnevate asjadega või väikeseks jäänud riietega, üleliigseks muutunud mänguasjadega ning muuga, mis teisi lapsi rõõmustaks.

Soovist laadale kauplema tulla tuleb lapsevanematel eelnevalt teada anda e-posti aadressil liina.kaev@tallinnlv.ee või telefonil 51992221 kuni 31. maini. Laat kestab orienteeruvalt 1,5 tundi ja on osavõtutasuta. Kaupade väljapanekuks palume kasutada oma lauda või piknikutekki. Lapselt lapsele laat toimub kauplejate olemasolul.

„Lastehommikud toimuvad vabas õhus ning nendega on oodatud liituma ka kõik emad-isad ning vanaemad-vanaisad, kes soovivad lastega midagi vahvat ja lõbusat koos õues ette võtta,“ ütles Levandi ning lisas, et loomulikult on lastehommikud tasuta ning kõik suured ja väikesed huvilised on väga oodatud.

Lastehommikud toimuvad vabas õhus ning nendega on oodatud liituma ka kõik emad-isad ning vanaemad-vanaisad, kes soovivad lastega midagi vahvat ja lõbusat koos õues ette võtta.

Haabersti lastehommikute kava:

  • 1. juunil kell 11 Õismäe tiigi kaldal amfiteatris toimub etendus „Pöial-Liisi”. Laval on Tantsuteater Polly tantsijad. Lavastaja – Polina Žukova. Etendus kestab 45 minutit. Hooaja esimesel lastehommikul toimub ka lapselt lapsele laat. Soovist laadale kauplema tulla tuleb lapsevanematel eelnevalt teada anda e-posti aadressil liina.kaev@tallinnlv.ee või telefonil 51992221. Laat kestab orienteeruvalt 1,5 tundi ja on osavõtutasuta.
  • 8. juunil kell 11 Astangu mänguväljakul ootavad lapsi vahvad mängud ja lõbusad trikitamised mängujuhi läbiviimisel ning glitter-tätoveeringud, õhupallifiguurid või näomaalingud.
  • 15. juunil kell 11 Järveotsa 15a mänguväljakul ootavad lapsi vahvad mängud ja lõbusad trikitamised mängujuhi läbiviimisel ning glitter-tätoveeringud, õhupallifiguurid või näomaalingud.
Head Uudised GoodNews