1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Haaberstis saab taas tasuta õigusnõu
Haaberstis saab taas tasuta õigusnõu

Haaberstis saab taas tasuta õigusnõu

18. aprillil kell 14.00-18.00 toimub Õismäe Vaba Aja Keskuses õigusnõustamise päev, mille raames on elanikel võimalus tasuta konsulteerida kogenud õigusekspertidega.

Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov ütles, et see on juba teine kord sel aastal, mil kõik soovijad saavad Haaberstis tasuta õigusnõu. „Kõik teavad, et õigusnõustamine võib olla üsna kallis. Meie eesmärk on teha esmane õigusalane nõustamine elanikele kättesaadavamaks,“ ütles linnaosa vanem. „Õigusnõustamise päeval antakse nõu kõigis valdkondades, milles eraisikud kõige sagedamini õigusabi vajavad,“ selgitas Siljanov ning kutsus elanikke kasutama võimalust saada professionaalset nõu oma õigusküsimustes.

Kõik teavad, et õigusnõustamine võib olla üsna kallis. Meie eesmärk on teha esmane õigusalane nõustamine elanikele kättesaadavamaks.

Õigusnõustamise päeva raames on võimalik tasuta õigusnõu saada perekonnaõiguse, pärimisõiguse, võlaõiguse, lepinguõiguse, tööõiguse, maksuõiguse, tarbijakaitse, täitemenetluse ja korteriühistutega seotud küsimustes, samuti suhtlemisel kohalike omavalitsuste või riigiasutustega. Sel aastal annavad õigusnõu Eesti Juristide Liidu spetsialistid – notarid, juristid, advokaadid, kohtutäiturid. Nõustamine toimub eesti, vene ja inglise keeles. Eelregistreerimist ei toimu ning kliente teenindatakse elavas järjekorras.

  • Nõustamisele võib minna ka muul endale sobival kuupäeval sõltumata sellest, millises linnaosas elatakse.
  • Lisainfo kodulehel.
Head Uudised GoodNews