1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Haaberstis toimub tasuta õigusnõustamine
Haaberstis toimub tasuta õigusnõustamine

Haaberstis toimub tasuta õigusnõustamine

Neljapäeval, 29. veebruaril kell 9.00-14.00 toimub Õismäe Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109A/2, III korrus) õigusnõustamise päev, mille raames on elanikel võimalus tasuta konsulteerida kogenud õigusekspertidega.

Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov ütles, et õigusnõustamise päeva eesmärk on muuta esmane õigusalane nõustamine elanikele kättesaadavamaks. „Õigusnõustamise päeval antakse nõu kõikides valdkondades, milles eraisikud kõige tihedamini õigusabi vajavad,“ rääkis linnaosa vanem ning kutsus elanikke kasutama võimalust saada oma õigusküsimuste osas professionaalset nõustamist.

Õigusnõustamise päeva raames on võimalik tasuta õigusnõu saada perekonnaõiguse, pärimisõiguse, võlaõiguse, lepinguõiguse, tööõiguse, maksuõiguse, tarbijakaitse, täitemenetluse ja korteriühistutega seotud küsimustes, samuti suhtlemisel kohalike omavalitsuste või riigiasutustega. Sel aastal annavad õigusnõu Eesti Juristide Liidu spetsialistid – notarid, juristid, advokaadid, kohtutäiturid. Nõustamine toimub eesti, vene ja inglise keeles. Eelregistreerimist ei toimu ning kliente teenindatakse elavas järjekorras.

Nõustamisele võib minna ka muul endale sobival kuupäeval sõltumata sellest, millises linnaosas elatakse. Lisainfo SIIN.

Head Uudised GoodNews