1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. HEA TEADA I Lux Expressiga saab esmaspäevast jälle sõita Tallinnast Varssavisse
HEA TEADA I Lux Expressiga saab esmaspäevast jälle sõita Tallinnast Varssavisse

HEA TEADA I Lux Expressiga saab esmaspäevast jälle sõita Tallinnast Varssavisse

Lux Express taasavab esmaspäevast Vilnius-Varssavi bussiliini, mistõttu saab 15. juunist alates esialgu vähemalt korra päevas sõita ümberistumistega Tallinnast Poola pealinna.

Esmaspäevast, 15. juunist taastab Lux Express Vilnius-Varssavi liinil esialgu vaid ühe väljumise, mis stardib Leedu pealinnast õhtul kell 22.30 ja jõuab Poola pealinna kell 6 hommikul. Varssavist Vilniusesse sõidab buss tagasi teisipäeva õhtul kell 23.45 ja jõuab Vilniusesse kell 9 hommikul.

“Poola riigi otsus avada 13. juunist oma piirid Euroopa Liidu riikidele on kogu regioonis liikumise ja turismi elavdamiseks oluline sõnum. Praegu paneme Vilnius-Varssavi liinile tagasi vaid ühe väljumise neljast, aga me oleme valmis väljumisi kiiresti lisama ning eriolukorra-eelse sageduse taastama kohe, kui tekib nõudlus,” lausus Lux Expressi rahvusvahelise äri juht Rait Remmel.

Juba 22. mail taastas Lux Express osaliselt bussiliikluse Balti regioonis, mille inimesed on Tallinna, Riia ja Vilniuse vahel liikumiseks omaks võtnud. “Loodame, et Poola piiride avamine toob aktiivsust ka Balti regiooni bussiliiklusele,” lisas Remmel.

Hoolimata eriolukorra lõppemisest järgib Lux Express oma bussides jätkuvalt erinevaid ohutusmeetmeid, mille reisijad on hästi omaks võtnud. Kõikides bussides on vahendid käte desinfitseerimiseks ja hoolimata sellest, et busside interjööri üldkasutatavad pinnad on reisijate saabudes alati märgpuhastatud, kutsub Lux Express kõiki reisijaid üles puhastama käsi bussi sisenedes ja väljudes. Samuti on bussijuht valmis soovijatele jagama näomaski ja viimase ohutusmeetmena pakutakse suuremat privaatsust soovivatele reisijatele võimalust osta poole hinnaga lisaiste enda kõrvale.

Head Uudised GoodNews