1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Hiiumaa Arenduskeskuses avati 24/7 ligipääsuga kaugtöökontor
Hiiumaa Arenduskeskuses avati 24/7 ligipääsuga kaugtöökontor

Hiiumaa Arenduskeskuses avati 24/7 ligipääsuga kaugtöökontor

SA Hiiumaa Arenduskeskuses on rekonstrueerimistööd lõppenud ja kaasaegse sisustusega ning uue ilme saanud hoones avab uksed 24/7 ligipääsuga kaugtöökontor.

Kaugtöökontorit saab broneerida Hiiumaa Arenduskeskuse kodulehelt ning rentida saab nii privaatset kontoriruumi kui töölauda ühisruumis.

Lisaks hoone rekonstrueerimistööde lõppemisele avati 29. juunil Hiiumaa Arenduskeskuse ees Ruuben Postile pühendatud pink.

„Ruuben Post töötas selles majas ning ta oli säästva arengu ideoloog ja Hiiumaa arendaja, Eesti ühiskonna ja looduskaitsetegelane ja Lääne-Eesti saarestiku biosfääri kaitseala eestvedaja. Majale uue välisilme ja funktsioonide loomisega soovime elus hoida Ruuben Posti ideid ja mõttemalli Hiiumaa arengust. Ühtlasi kutsume inimesi üles jagama arenduskeskusega oma mälestusi Ruuben Postist,“ ütles SA Hiiumaa Arenduskeskus juht Liis Lukas.

  • SA Hiiumaa Arenduskeskus kuulub maakondlike arenduskeskuste võrgustikku (MAK). Lisaks ettevõtluskeskkonna arengu ja ettevõtjate kasvu toetamisele tegeleb Hiiumaa Arenduskeskus noorte ettevõtlikkuse suurendamisega, Hiiumaa turundustegevuste koordineerimise ja turismivaldkonna arendamisega.
  • 2021. aasta kevadel loodi arenduskeskuse juurde Hiiumaa turismiklaster.
Head Uudised GoodNews