1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Homme algab Surfilaager
Homme algab Surfilaager

Homme algab Surfilaager

surfilaagerSelle nädala teises pooles toimuv Surfilaager toob kokku profisurfarid, Eesti staarid ja muidu surfisõbrad ning rannamelu nautlejad. Teadaolevalt kulmineerub 9. juulil Kane’s Surf Challenge’i võtja. Programm kätkeb palju koolitusi, sama palju või veel rohkem muud meelelahutust, head sööki ja jooki ning loomulikult parimat muusikat. Surfilaager toimub 7.-10. juulil Roosta Puhkekülas.

Kane’s Surf Challenge’i raames on kuus tuntud eesti inimest harjutanud juuni kuus isiklike mentoritega surfamist ja nüüd on valmis üksteisele tuule alla tegema. Mitmetel võistlustel saavad osaleda ka kõik teised soovijad, isegi koerad! Veel toimub Surfilaagris ja esmakordselt Eestis SUP Polo turniir, igahommikuselt saab end värskeks joogatades, õhtuti üleliigse energia vabastada hea muusika rütmis tantsides ja loomulikult lisaks mainitule on esmakordselt kavas Standup Comedy.
Tegevusplaan on põhjalikult läbi mõeldud, sest unustatud ei ole ka jalgpallile kaasaelajaid. “Tulihingeline jalkafänlus ei ole Surfilaagrist puudumise põhjus, sest meil näeb ülekannet!” on Surfilaagri peakorraldaja Helen Unt rõõmus.

Surfilaagri parimaks toimimiseks on, nagu festivalide puhul ikka, kodukorras punktid, millest peaks iga laagrikülastaja teadlik olema. Kindlasti peab hoidma puhtust, kasutama joomiseks korduskasutatavat topsi, mille saab endale lunastada 1 euro eest ja samuti öörahust kinni pidama. Laagriliste turvalisuse eest muretseb turvafirma, kes viib ennetavalt läbi narkokontrolli ja nelja päeva jooksul hoiab silma peal kogu ümbruskonnal turvalisuse tagamiseks. Festivali ajal viiakse Riguldi-Dirhami teelõigul sisse liikluskorralduse muudatus kiiruspiiranguga 30 km/h ja sellega tuleb samuti arvestada.

Surfilaager 2016 toimub 7-10 juulil Roosta rannal. Eesti Purjelaualiidu algatatud elustiilifestivali eesmärk on esile tuua ja toetada Eesti andekaid võistlussurfareid. Programmis on koolitused, võistlused, sport, kontserdid ja palju muud meelelahtutuslikku kogu perele.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews