1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. IMELINE! VIDEO! Lauljad tegid laulust “Maa tuleb täita lastega” kingituse Eesti Vabariigi 100. juubeliks
IMELINE! VIDEO! Lauljad tegid laulust “Maa tuleb täita lastega” kingituse Eesti Vabariigi 100. juubeliks

IMELINE! VIDEO! Lauljad tegid laulust “Maa tuleb täita lastega” kingituse Eesti Vabariigi 100. juubeliks

Maa tuleb täita lastegaArmastatud Eesti lauljad tegid Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks uue seade ja muusikavideo legendaarsele laulule „Maa tuleb täita lastega“, mida esitavad Toomas Lunge, Lenna Kuurmaa, Ivo Linna, Birgit Sarrap, Ruslan Trochynskyi, Hele Kõrve, Genka, Hanna-Liina Võsa, Stig Rästa, Liisi Koikson ja Koit Toome. Kaasa teevad Tartu laulustuudio Laulupesa lapsed.

“Eesti 100. sünnipäeva eel tehakse meie riigile palju kingitusi, kuid tegelikult peame me juba praegu mõtlema sellele, et Eesti saaks väärikalt tähistada ka oma 200. juubelit,“ rääkis muusikavideo produtsent Rivo Räim loovagentuurist Newton. „Et Eesti ja eestlased kestaksid, on tarvis, et lapsi sünniks juurde. Seda mõtet väljendab väga kaunilt Hando Runneli sõnadele kirjutatud laul, mida me kõik taasiseseisvumise ajast teame ja mille Eesti lauljad nüüd üheskoos uues seades sisse laulsid.“

„Eesti tipplauljad, kellel endal on kõigil juba laps või lapsed, osalesid projektis suure rõõmuga,“ kinnitas Rivo Räim. „See laul koos muusikavideoga on nende ühine kingitus Eesti Vabariigile. Eriti südantsoojendav on, et kaasa teeb ka Toomas Lunge, kes koos ansambliga Justament laulis 30 aastat tagasi „Maa tuleb täita lastega“ kõigi eestlaste südametesse.”

„Maa tuleb täita lastega“

Sõnad: Hando Runnel
Originaalversiooni muusika: Vello Toomemets
Uusversiooni seade ja heliproduktsioon: Romet Pott, Downtown Stuudiod

Esitavad: Toomas Lunge, Lenna Kuurmaa, Ivo Linna, Birgit Sarrap, Ruslan Trochynskyi, Hele Kõrve, Genka, Hanna-Liina Võsa, Stig Rästa, Liisi Koikson, Koit Toome ja Tartu laulustuudio Laulupesa lapsed Airi Liiva ning Liis Variku juhendamisel.

Mõtte algatajaks ja eestvedajaks on MTÜ Eesti Sündimusuuringud.

Head Uudised GoodNews