1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Jõuluvanad külastavad Tallinna Loomaaia loomi
Jõuluvanad külastavad Tallinna Loomaaia loomi

Jõuluvanad külastavad Tallinna Loomaaia loomi

jouluvanad1Tallinna Loomaaed ja Tallinna Loomaaia Sõprade Selts annavad teada, et 29. detsembril tulevad loomaaeda jälle jõuluvanad Eestimaa Jõuluvanade Ühendusest. Kingitusi saavad ilvesed, karakalid, manulid, surikaadid, muskusveised, elevandid, ninasarvikud ja teised.

Kava järgi on kell 12.00 kogunemine Põhjaväravas, kell 12.15 ollakse Kullimäe ilveste juures, kell 12.30 liigutakse edasi hüljeste poole ja peatutakse tee peale jäävate ilvese, manuli ja karakali juures. Kell 13.30 ollakse elevant Carli õueaediku juures, kell 13.50 võtavad külalisi vastu elevandiprouad Draay ja Fien, ninasarvikud, surikaadid, maod, kilpkonnad Elevandimajas, kus loomaaia inimesed pakuvad sooja glögi ja piparkooke. Kell 15.00 on külastuse objektiks muskusveised.

Kingiks võib loomaaialoomadele viia mett, rosinaid, lisanditeta pähkleid, datleid, kuivatatud aprikoose ja ploome. Kingituste jaoks on väravates kogumiskastid!

Samuti võib teha loomadele rahalise kingituse, annetades oma kõige suuremale lemmikule loomaaias. Raha kasutakse loomade elu põnevamaks muutmiseks (mänguasjad ja sisustus). Tallinna Loomaaia Sõprade Selts MTÜ sihtotstarbeline konto on EE432200221010716613 Swedbank AS, selgitusse “Loomaaia jõulud”.

Oled oodatud jõulutrallile!

Jüri Kukk Ajakirjanik