1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Juba homme! Millega arvestada Otepääle kahevõistluse MK-etapile minnes?
Juba homme! Millega arvestada Otepääle kahevõistluse MK-etapile minnes?

Juba homme! Millega arvestada Otepääle kahevõistluse MK-etapile minnes?

Juba homme saab Otepääl alguse kahevõistluse MK-etapp, kus lumeolud on ideaalilähedased ning starti asuvad maailma parimad kahevõistlejad.

Võistluste korraldaja ja Eesti Suusaliidu kahevõistluse ja suusahüpete alajuht Rauno Loit ütles, et FIS-i poolt läbiviidud lumekontroll on andnud kinnituse, et nii hüppemägi kui ka 2,5 km suusarada on valmis ning võistlejaid ootavad Tehvandi spordikeskuses ideaalsed tingimused.

Otepääle on oodata kõiki tugevaid kahevõistlejaid, sealhulgas Eesti parimat kahevõistlejat Kristjan Ilvest ja MK-etapi üldliidrit Jarl Magnus Riiberit. Lisaks põnevale võistlusele on mitmeid teisigi põhjuseid, miks tasub Otepääle kohale tulla. Terve nädalavahetus on täidetud mitmekülgse programmiga, mis pakub meelelahutust tervele perele.

Võistlustele on oodata tuhandeid pealtvaatajaid, mis on omaette väljakutse ka korraldajatele. „Põhiline, et inimesed saabuksid aegsasti ja ei tekiks kiirustamist ning närvilisust. Kohapeal tuleb jälgida liikluskorraldajate märguandeid ja viitasid,“ selgitas Otepää MK-etapil liikluskorralduse, parkimise, sissepääsude ning turvalisuse eest vastutav G4Si turvajuht Argo Raag.

Kindlasti tuleks ka riietuda vastavalt, sest võistluse hommikuteks lubatakse 15-20 külmakraadi.

„Ühtlasi tuletame meelde, et turvatöötajate korraldused on selleks, et kõigil oleks hea olla ja võistlus sujuks ning ka rahvusvaheline telepilt ei saaks häiritud, sest on alad, kuhu pealtvaatajaid ei lasta,“ selgitas Raag.

Head Uudised GoodNews